Een geweldige plek waar de kinderen zich na school kunnen uitleven door middel van sport en spel!

 

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bowlen met waterballonnen, Superbal en MonkeyTown! Week 37 - 2023

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen! Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals spelletjes met de waterballonnen, Superbal en MonkeyTown. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 11 september

Het weekend is weer voorbij en de week staat weer vol gepland met leuke activiteiten. De activiteit zou geen leuke activiteit zijn zonder kinderen, laten we die eens gaan ophalen vandaag! Om kwart over 2 reden onze Sportstuif auto´s naar de verschillende scholen. Nadat we compleet waren, begonnen we met fruit eten. Toen de buikjes gevuld waren zijn we met alle kinderen naar Sportstuif NWC gegaan. Hier lag een grote buikschuifbaan klaar en de sponsen met emmers water natuurlijk niet te vergeten. Nog even genieten van het hele warme weer! Nadat de kinderen één voor één van de buikschuifbaan afgleden, was het alweer tijd om terug te gaan naar onze eigen locatie. Hier hadden we als afsluiting nog een heerlijk ijsje voor de kinderen!

 

Dinsdag 12 september

Vandaag zou het eigenlijk niet zo heel mooi weer worden. Er was kans op regen en heel warm zou het niet worden. Gelukkig was dit niet het geval. Het zonnetje scheen heerlijk en de tempratuur was lekker. Tijd om te kinderen op te halen! Eenmaal op locatie stond er weer een bordje met fruit en een bekertje ranja klaar voor de kinderen. Aangezien het toch lekker weer is, hebben we de waterballonnen uit de kast gehaald. Met waterballonnen kun je allemaal verschillende spelletjes doen. We zijn gaan bowlen met de waterballonnen. Er stonden een aantal bekertjes in een driehoek vorm klaar. De kinderen mochten één voor één een aantal bekertjes omgooien. Na deze activiteit was het natuurlijk tijd voor waterballonnen gevecht. De kinderen vinden het altijd extra leuk om de pedagogisch medewerkers nat te gooien, wij doen dan natuurlijk gezellig mee!

 

Donderdag 14 september

Weer een nieuwe dag bij Sportstuif Asten! Het zonnetje scheen en het is weer tijd om de kinderen op te gaan halen. Een aantal kinderen halen we lopend op en een aantal kinderen met de Sportstuif auto’s. De bordjes met fruit en groente staat klaar, net als de ranja. Nadat we bijgepraat hadden met de kinderen over de schooldag, zijn we naar buiten gegaan voor een activiteit. Vandaag stond Superbal op het programma! Superbal is een spel waarbij de kinderen elkaar afgooien door middel van een aantal ballen in het veld. Ben je af, dan mag je er weer in als degene die jou heeft afgegooid af is. Je moet dus super goed opletten door wie je afgegooid bent! De kinderen vonden het spel zo leuk, dat ze tijdens het vrijspelen nog verder gingen met het spel. Ook werd er tijdens het vrij spel gehockeyd. Wij zitten met onze Sportstuif locatie bij Hockey vereniging HCAS. Super leuk dus dat de kinderen ook gebruik mogen maken van de hockeysticks en een balletje kunnen slaan!

 

Vrijdag 15 september

Het is alweer vrijdag! Door het fijne weer en de leuke activiteiten is de week voorbij gevlogen! We halen zoals elke dag de kinderen weer op. Eenmaal op locatie was het tijd om te lunchen. De kinderen zijn om half 1 uit, dus dat betekend dat we lunchen bij Sportstuif. De boterhammen zijn op en het is tijd voor een uitstapje! Vandaag gaan we met de kinderen naar MonkeyTown in Mierlo. Een leuke plek voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen en fijn met elkaar te spelen. Wat is het toch fijn om zo het weekend in te gaan! We kijken er naar uit om jullie volgende week weer allemaal te zien!

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches