De lessen worden altijd gegeven door leuke, enthousiaste mensen. Top organisatie!

Bart Bart
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Het conditiespel, Bommetje en Spons gevecht! Week 36 - 2023

Een nieuwe week is aangebroken en het is heerlijk weer. Dit betekend spelletjes met water om te zorgen dat de kinderen een beetje afkoelen! Ben jij benieuwd wat voor spelletjes we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Maandag 4 september

Vandaag hebben we de kinderen opgehaald van de verschillende scholen. Tijdens het fruitmoment hebben we de kinderen kennis met elkaar laten maken. Er waren weer een aantal nieuwe gezichten en het is dan fijn dat de kinderen elkaars namen weten. Toen we hiermee klaar waren zijn er 3 kinderen zich gaan omkleden voor de hockeytraining. Die begint namelijk om 16:00 en vanuit onze locatie kan je zo het veld op. Met de andere kinderen zijn we naar Sportstuif NWC gegaan, hier hebben we het conditiespel, mierentikkertje en het spons afgooi spel gespeeld. Bij het conditiespel is het de bedoeling dat je de afbeelding die op de mediakaarten staan nadoet. De tijd wordt bij gehouden met een stopwatch en als de tijd om is ga je weer naar de volgende kaart. Om kwart voor vijf zijn we weer terug gegaan naar onze eigen locatie en hier hebben we de dag afgesloten met een heerlijk en welverdiend ijsje!

Dinsdag 5 september

Er is weer een nieuwe dag aangebroken, tijd om weer leuke activiteiten te doen bij Sportstuif. Het was half 3 en dat betekend dat we de kinderen met de Sportstuif auto’s gaan ophalen! Eenmaal op locatie stond er weer een bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Het was erg warm, dus dat betekend dat we lekker met water gaan spelen. Zo hebben we sponsgevecht en bommetje gedaan. Bommetje is een spel waarbij de kinderen in een cirkel staan en één kind in het midden. Het kind in het midden telt van tien naar nul en de kinderen om het kind heen geven een natte spons door. Wanneer het kind in het midden bommetje roept, moet het kind dat de spons vast heeft de spons over zijn/haar hoofd uitknijpen. Heerlijk verkoelend dus met dit warme weer! Na de spellen mochten de kinderen vrij spelen en al snel gingen de emmers vol met water over elkaar heen. Het is fijn om te zien dat de kinderen ook vandaag, Sportstuif met een lach op hun gezicht verlaten.

Donderdag 7 september:

Het is weer tijd om de kinderen op te halen. De aanmeldingen stromen binnen, dus vandaag waren er weer veel kinderen om leuke activiteiten te doen bij Sportstuif. Nadat we een namenrondje met de kinderen hadden gedaan, was het tijd voor de zonnebrand. We smeren de kinderen altijd in met zonnebrand tijdens warme dagen. De buikschuifbaan werd klaargelegd en de emmers water werden gevuld! Klaar voor weer een leuke dag en tijd voor verkoeling! Eén voor één gingen de kinderen op de buikschuifbaan en hadden ze een wedstrijd wie het verste kwam. Na een bekertje water, was het tijd voor sponsgevecht. Onze pedagogisch medewerker Lennart werd door alle kinderen helemaal nat gegooid. We sloten de dag weer af met een heerlijk verkoeld ijsje.

Vrijdag 8 september:

Het is alweer vrijdag! De week is voorbij gevlogen. Op de laatste dag van de week staat er weer een leuke activiteit op het programma. De kinderen zijn om half 1 uit vandaag en hebben hun eigen lunch pakketje mee. Dit eten we lekker op bij Sportstuif. Na de lunch zijn we naar Sportstuif NWC gegaan. Hier lag een grote buikschuifbaan klaar. De kinderen hebben zich de hele middag goed vermaakt en heerlijk genoten van de vrijdag!



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches