Goede BSO met zeer betrokken medewerkers die elke week zorgen voor leuke sport en spel aanbod.

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kaarten estafette, Rond de tafel en Chinese muur week 41 2023

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals kaarten estafette, rond de tafel en Chinese muur. Ook hadden we op vrijdag een klein uitstapje. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 9 oktober

Het is weer maandag! Een nieuwe week is aangebroken en wij hebben er weer enorm veel zin in! We gaan er met de kinderen weer een super leuke week van maken. Tijd om ze op te halen. Met onze Sportstuif wagens zijn we naar verschillende scholen toe gereden om alle kinderen op te halen. Op locatie stond er een heerlijk bordje fruit klaar en een bekertje ranja. Toen dit allemaal op was, zijn we naar Sportstuif NWC gegaan. Hier hebben we met alle kinderen drie activiteiten uitgevoerd. Namelijk, kaarten estafette, slagbal en stand in de mand. Bij kaarten estafette is het de bedoeling om de juiste volgorde van kaarten te pakken. Eén voor één rende de kinderen naar de kaarten toe en draaide er eentje om. Had je de goede, nam je deze mee naar het team. Het team dat als eerste de juiste volgorde aan kaarten had, heeft gewonnen. Een enorm leuk spel voor jong en oud. Na deze spellen was het weer tijd om naar onze eigen locatie te gaan. Hier kregen de kinderen een lekker koekje en konden nog even vrij spelen. De ouders kwamen de kinderen weer ophalen en de maandag was alweer voorbij gevolgen!

 

Dinsdag 10 oktober

Een nieuwe dag is alweer van start! De kinderen werden weer allemaal opgehaald om een toffe middag ervan te gaan maken. We zijn na het fruit eten begonnen met twee activiteiten. We verdeelde de groep in tweeën, zodat elk kind aan de beurt kan komen met de activiteiten die we doen. Vandaag stond hoepelpong en kingen op het programma. Bij hoepelpong is het de bedoeling om alle hoepels van de tegenstander weg te spelen. Dit doe je door een bal in de hoepel te gooien of te stuiteren. Als de bal de hoepel raakt, mag die hoepel weggehaald worden. Het team dat als eerste alle hoepels heeft weggespeeld, heeft gewonnen! Na de leuke activiteiten hebben we de dag afgesloten met iets lekkers en werden de kinderen weer opgehaald.

 

Donderdag 12 oktober

De pedagogisch medewerkers van Sportstuif Asten, hebben alle kinderen opgehaald van school om er een leuke middag van te gaan maken. Eenmaal op locatie stonden er een aantal bordjes met allerlei groente en fruit voor de kinderen klaar. Ook de bekertjes waren gevuld met ranja. Toen de buikjes weer gevuld waren, was het tijd voor twee super leuke groepsactiviteiten. We begonnen vandaag met Chinese muur. Je rent steeds op en neer en er zijn twee tikkers. Als je getikt wordt vorm je een muur met de andere kinderen die ook getikt zijn. Als laatste spel, spelen we nog een potje super bal. Dit is een spel wat de kinderen altijd erg leuk vinden om te doen en allemaal enthousiast mee doen. Hierna was het tijd voor vrij spel. We hebben allemaal nieuwe spelletjes en spulletjes waar de kinderen weer fijn mee kunnen spelen. De kinderen vinden dit dan ook erg leuk en kunnen zich goed vermaken bij Sportstuif HCAS.

 

Vrijdag 13 oktober

Het is alweer vrijdag en wat vliegen de weken toch snel voorbij. Het is vandaag de dag voor de herfstvakantie en we hebben maar een klein groepje kinderen. Vandaag zijn de scholen om half 1 uit, dus halen we de kinderen extra vroeg op vandaag. De lunch trommeltjes waren weer gevuld, tijd om de lunch lekker op te eten. Nadat we alles op hadden, kwamen er nog twee kindjes kijken bij ons. Ben jij ook benieuwd hoe het is bij Sportstuif, je kan altijd een afspraak maken om langs te komen. Dit kan je mailen naar: asten@sportstuif.nl. Toen de twee kinderen weer naar huis gingen na een potje voetbal, was het tijd om even ergens heen te gaan. We gingen naar Manege Heijligers. Hier konden we buiten lekker spelen en binnen in de stallen de paardjes aaien en knuffelen. Hier hebben we enorm van genoten. Rond half 4 zijn we naar Sportstuif NWC gegaan om mee te doen met de spellen. Hier hadden ze rond de tafel en Chinees voetbal op de planning staan. Onze kinderen hebben zich goed kunnen vermaken en hebben de dag nog fijn afgesloten bij Sportstuif HCAS. Volgende week is het herfstvakantie en we hebben een enorm leuk programma! Wij hebben er erg veel zin in!

 

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches