Goede BSO met zeer betrokken medewerkers die elke week zorgen voor leuke sport en spel aanbod.

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Knotshockey, slijm maken en MonkeyTown Week 4 2024

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals knotshockey, bewakertje en slijm maken. Ook hadden we een studiedag, waarbij we een leuk uitje hadden. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 22 januari

Het is weer maandag, een nieuwe week gaat van start. We gaan er weer een leuke week van maken. Vandaag stond er een studiedag op de planning. Wanneer alle kinderen op locatie zijn aangekomen, is het tijd om de jassen aan de te doen en de auto in te gaan. Het is namelijk tijd voor een uitstapje naar MonkeyTown in Mierlo. Vol enthousiasme reden we met de blauwe Sportstuif auto naar de super leuke binnenspeeltuin. Hier hebben de kinderen zich uren kunnen vermaken. Eenmaal terug op locatie hebben we lekker de boterhammen opgegeten en wachten we tot de andere kinderen aankomen. Ondertussen hebben de kinderen even fijn vrij gespeeld. Om half 3 was het tijd om de andere kinderen op te halen en de bordjes met fruit en bekertjes met ranja klaar te zetten. Tijdens het fruit moment kletsen we altijd eventjes met de kinderen. Na het fruit was het tijd voor twee activiteiten. Vandaag stond Jatbal en Chinese muur tikkertje op de planning. Twee super leuke spellen, waarbij elk kind erg enthousiast meedeed. Na deze twee super leuke activiteiten was het alweer tijd om de dag af te sluiten met een heerlijk koekje.  

 

Dinsdag 23 januari

De dinsdag was alweer aangebroken en het was weer tijd om alle kinderen van de scholen op te halen door onze pedagogische medewerkers. Tijdens het ophalen komen altijd de leukste verhalen wat ze hebben gedaan tijdens school. Eenmaal aangekomen op locatie, was het weer tijd voor fruit. Het bordje met fruit gaat weer rond en de kinderen zijn hier altijd heerlijk van aan het smullen. Na het fruitmoment was het weer tijd voor een activiteit. Vandaag stond knots hockey op de planning. Hierbij worden er twee teams gemaakt. ieder kind heeft een stik met een “knots” aan de onderkant vast. Ze proberen de bal in de goal van het andere team te slaan. Helaas bleef het niet de hele tijd droog en moesten we naar binnen. Hier hebben de kinderen nog vrij kunnen spelen.

 

Woensdag 24 januari

Bij Sportstuif Asten HCAS hebben we op de woensdag nog geen kinderen. Op deze dag houden we ons bezig met het plannen en organiseren van de woensdagmiddag activiteiten. Vandaag stond er een woensdagmiddag activiteit op het programma, namelijk de olympische winter spelen. Het was een geslaagde middag met allemaal kinderen van verschillende scholen! Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? We hebben nog heel veel andere leuke activiteiten op het programma staan! Neem snel een kijkje op www.leefasten.nl.

 

Donderdag 25 januari

De week zit er alweer bijna op, het is namelijk alweer donderdag! Ook vandaag hebben de pedagogische medewerkers weer de kinderen van school opgehaald en zijn we de dag gestart met het fruitmoment en suikervrije limonade. Het begon een klein beetje te regenen, maar we zijn natuurlijk niet van suiker. Dus de jassen werden aangedaan en met alle kinderen gingen we naar buiten. Vandaag stond het spel bewakertje op het programma. Hierbij liggen er verschillende voorwerpen in het midden van het veld. In het midden staan drie tikkers en de andere kinderen zijn verdeeld in vier teams. Deze teams hebben een hoepel. De kinderen moeten zorgen dat ze de voorwerpen zonder getikt te worden, veilig in de hoepel leggen. Ben je toch getikt, dan leg je het voorwerp weer terug en begin je opnieuw. Het is zo fijn om te zien dat de kinderen het goed naar hun zin hebben. Na dit leuke spel was het tijd voor een heerlijk koekje en konden de kinderen nog even vrijspelen.

 

Vrijdag 26 januari

Het is alweer vrijdag! De laatste dag van de week en daarna kunnen we genieten van het weekend. Maar voor het weekend is gaan we er eerst nog een toffe vrijdag van maken. Tijd om de kinderen op te halen en te genieten van een lekkere lunch die de kinderen zelf hebben meegenomen. Na de lunch, hebben we zelf slijm gemaakt. Wat was dit leuk om een keer te doen! Hier hebben we uiteindelijk bijna de hele middag mee gespeeld. De dag is voorbij gevlogen!  

 

 

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches