Een hele leuke BSO waarbij kinderen veel van en over elkaar leren middels een divers sport en spel aanbod.

Lex Lex
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend air hockey, super bal en zelf stickers maken! Week 21 2024

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals levend air hockey, superbal en zelf stickers maken ook hadden we een leuk uitje. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 20 mei

Gesloten, tweede pinksterdag  

Dinsdag 21 mei

Het lange weekend is weer voorbij en het was weer tijd om de kinderen op te halen. De kinderen komen van verschillende scholen en we wachten altijd tot alle kinderen bij Sportstuif aanwezig zijn voordat we fruit gaan eten. Een aantal kinderen die eerder aanwezig zijn, maken alvast een mooie kleurplaat of beginnen met de blokken te spelen. Wanneer alle kinderen aanwezig zijn is het tijd om fruit te eten en een lekker bekertje ranja te drinken. Helaas begon de dag met regen, dus bleven we nog eventjes binnen spelen. Toen het eindelijk droog was, was het tijd voor een potje superbal. Een spel wat ieder kind altijd erg leuk vind om te doen. Na de fijne activiteit was het alweer tijd om samen de dag af te sluiten met een heerlijk koekje!

 

Woensdag 22 mei

Vandaag is het alweer woensdag. Tijd om de kinderen op te halen en er een toffe middag van te maken. Eerst was het tijd voor lekkere boterhammetjes en een bekertje drinken. Hierna pakte we de auto en hadden we een uitstapje naar de Somersen vennen. Dit is een camping met een drie hele leuke speeltuinen. Zo waren er hele leuke klimtoestellen, glijbanen, wipwappen en een super grote zandbak! De kinderen hebben hier uren heel fijn kunnen spelen. Na dat fijne spelen was het alweer tijd om terug te gaan naar onze locatie. Hier hebben we nog een heerlijk ijsje gegeten. De dag is enorm snel voorbij gevlogen door al het fijne spelen!

 

Donderdag 23 mei

En dan is het alweer donderdag! Om kwart over twee reden er een aantal Sportstuif auto’s door Asten heen, om de kinderen weer op te halen. De kinderen konden de buikjes weer vullen met verschillend fruit en groente en genoten van een heerlijk bekertje ranja. De kinderen wilde na het fruit eten gelijk naar buiten. Ondertussen werd de activiteit klaargezet. Vandaag was het tijd voor levend air hockey. De kinderen zitten tegenover elkaar en per tweetal heb je een balletje en je hebt een goal. De bedoeling is om je balletje bij de ander in de goal te scoren. Als afsluiter hebben we nog een potje iemand is ‘m niemand is ‘m. Dit is een spel wat de kinderen altijd erg leuk vinden om te doen. Hierna werd er nog fijn buiten gespeeld. Het was weer een hele gezellige en leuke middag met alle kinderen.

 

Vrijdag 24 mei

Het is alweer vrijdag, de week is erg snel gegaan door alle leuke activiteiten die we hebben gedaan. Vandaag zijn de kinderen om 12:30 uit, dus tijd om ze van school te halen! Eenmaal op locatie, was het tijd om de lunchtrommeltjes uit de tassen te halen en lekker op te eten. Helaas regent het vandaag erg hard, dus blijven we lekker binnen. Maar ook binnen hebben we genoeg leuke dingen om te doen. Na de lunch hebben we tien tellen in de rimboe gespeeld. Toen werd de lego uit de kast gehaald. Hier werden de mooiste kunstwerken van gemaakt. Ook hebben we helemaal zelf stickers gemaakt! Wat was dit leuk om te doen. Tussen de buien door zijn we nog eventjes naar buiten geweest, maar helaas duurde dit niet erg lang. Toch was het weer een super fijne dag en is het alweer tijd voor weekend! Tot volgende week!

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches