Goede BSO met zeer betrokken medewerkers die elke week zorgen voor leuke sport en spel aanbod.

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend cluedo, crazy 88 en superbal! Week 14 2024

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals levend cluedo, crazy 88 en superbal. Ook stond er een leuk uitje op de planning. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 1 april

Tweede paasdag gesloten  

Dinsdag 2 april

Vandaag begon de dag om half acht in de ochtend bij Sportstuif. Het was namelijk een studiedag. Rustig kwamen de kinderen binnen en begonnen met het maken van mooie knutsels en tekeningen. Toen hebben we even lekker fruit gegeten en zijn we naar buiten gegaan. Hier waren allemaal verschillende kaartjes verstopt, want het was tijd om levend cluedo te spelen. In twee groepen zijn we de kaartjes gaan zoeken en uiteindelijk bleven er drie hokjes open. Na het spel begon het helaas te regenen en moesten we naar binnen. Binnen hebben we onze lekkere boterhammen opgegeten en toen was het al weer tijd om een aantal kinderen op te halen van andere scholen. Wanneer alle kinderen aanwezig zijn is het tijd om fruit te eten en een lekker bekertje ranja te drinken. Nu is het tijd voor een leuke activiteit! Vandaag stond super mario trefbal op de planning. Dit had een kind van de groep bedacht. Het is een variant van trefbal waarbij je verschillende levens kan halen door kinderen van het andere team af te gooien. Het was een erg leuk spel en de kinderen vinden het leuk om inbreng in de spellen te geven. Hier staan wij natuurlijk voor open! Hierna was het tijd voor een koekje en nog eventjes vrij spel.

 

Woensdag 3 april

Vandaag is het alweer woensdag. Tijd om de kinderen op te halen en er een toffe middag van te maken. Eerst was het tijd voor lekkere boterhammetjes en een bekertje drinken. Hierna pakte we onze spullen en sloten we aan bij een woensdagmiddag activiteit van Leef! Asten. Vandaag speelde we het spel crazy 88. Een spel waarbij je zoveel mogelijk opdrachten moet halen in een uur tijd. De kinderen vonden het erg leuk om te doen en hebben zich heerlijk buiten kunnen vermaken. Na de woensdagmiddag activiteit zijn we op bezoek geweest bij Sportstuif Asten NWC. Hier hebben we fijn met de kindjes gespeeld en fruit gegeten. Door al deze leuke activiteiten is de dag voorbij gevlogen en was het alweer tijd om naar huis te gaan. 

 

Donderdag 4 april

Op donderdag hebben wij altijd een grote en enthousiaste groep met kinderen van diverse leeftijden. Bijzonder om te zien hoe zowel jonge als oudere kinderen met elkaar omgaan en elkaar respecteren. Of als er bijvoorbeeld een nieuw kindje bij ons is dan wordt deze direct opgenomen in de groep. Heel fijn! We begonnen de dag met een bordje fruit en een bekertje ranja. Toen de buikjes weer gevuld waren, was het tijd om naar buiten te gaan. Het regende vandaag enorm, maar tussen de buien door konden we even een frisse neus halen. Vandaag stond superbal op de planning. Dit spel vinden alle kinderen erg leuk om te doen en iedereen doet dan enthousiast mee. Na de activiteit was het nog even tijd om lekker vrij buiten te spelen en sloten we de dag af met een heerlijk koekje.

 

Vrijdag 5 april

Het is alweer vrijdag! Door de leuke activiteiten is de week voorbij gevlogen! We halen zoals elke dag de kinderen weer op. Eenmaal op locatie was het tijd om te lunchen. De kinderen zijn om half 1 uit, dus dat betekend dat we lunchen bij Sportstuif. De boterhammen zijn op en het is tijd om even fijn buiten te spelen! Het zonnetje scheen dus het was heerlijk om buiten te zijn. Na het buiten spelen zijn we met de auto naar Manege Heijligers geweest. Hier hebben we de diertjes buiten was gras gegeven en kunnen aaien. Daarna hebben we ons nog heel fijn vermaakt in het speeltuintje en was het alweer tijd om terug naar Sportstuif te gaan. Hier hebben we nog eventjes vrij gespeeld en dat was de vrijdag alweer.

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches