De lessen worden altijd gegeven door leuke, enthousiaste mensen. Top organisatie!

Bart Bart
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend stratego, pepernoten bakken en Street Jump! Week 49 2023

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals levend stratego, pepernoten bakken en we hadden een heel leuk uitstapje. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 4 december

Het is weer maandag, dat betekend een nieuwe week en tijd voor weer veel leuke activiteiten bij Sportstuif Asten! We halen de kinderen op van verschillende scholen en een leuke dag bij Sportstuif kan weer beginnen. De pieten zijn vandaag langs geweest. Door de hele kantine lagen pepernoten en cadeautjes verstopt! Maar eerst is het tijd voor fruit en ranja. Toen dit op was, mochten de kinderen de cadeautjes zoeken en op de tafel leggen. Eén voor één gingen we de cadeautjes open maken en wat zijn we goed verwend! Na het open maken van de cadeautjes was het tijd om de lekkerste pepernoten te bakken. De kinderen wilde graag jongens tegen de meisjes doen, dus dit gingen we doen. De pepernoten gingen de oven in en de kinderen mochten fijn spelen met de cadeautjes die we hebben gekregen.

 

Dinsdag 5 december

Het is weer een nieuwe dag en wij hebben veel zin in vandaag! Tijd om alle kinderen op te halen voor extra veel gezelligheid. Op locatie stond een hele stapel met cadeautjes en er lagen allemaal pepernoten! De pieten zijn alweer langs geweest! Eerst even fruit eten en daarna was het tijd om de cadeautjes open te maken! We hebben een super leuke tafel voetbal gekregen. De kinderen hebben hier de hele middag mee gespeeld. Tussendoor hebben we nog heerlijke pepernoten gebakken en deze lekker opgegeten. Het was weer een super fijne dag, waarbij de kinderen heel fijn met de cadeautjes hebben gespeeld.

 

Woensdag 6 december

Op de woensdag hebben wij nog geen kinderen bij Sportstuif HCAS. Dat betekend dat wij nog genoeg plek hebben! Wil je graag meer weten of eventjes langskomen? Stuur dan een mailtje naar asten@sportstuif.nl

Donderdag 7 december

En dan is het alweer donderdag! Om kwart over twee reden er een aantal Sportstuif auto’s door Asten heen, om de kinderen weer op te halen. De kinderen konden de buikjes weer vullen met verschillend fruit en groente en genoten van een heerlijk bekertje ranja. Vandaag hadden we een afscheid van twee kinderen, dus die mochten kiezen welk spel we gingen doen. Zij kozen voor levend stratego! Een spel waarbij de kinderen verdeeld worden in twee teams en moeten zoeken na de vlag. Alle kinderen hebben kaartjes in hun handen waar een dier op staat. Deze dieren kunnen elkaar verslaan. Wordt je getikt, dan moet je je kaartje laten zien. Heb je een lager kaartje, dan moet je het kaartje inleveren en een nieuw kaartje halen. Het spel was een groot succes en alle kinderen deden erg leuk mee! Super fijn om de kinderen zo enthousiast te zien. We sloten de dag af met een heerlijk koekje!

 

Vrijdag 8 december

Het is alweer vrijdag en wat is de week weer voorbij gevolgen. De kinderen zijn op vrijdag altijd om half 1 uit, dus we hebben vandaag een extra lange dag om leuke dingen te doen. vrijdag nemen de kinderen altijd zelf lunch mee, dus ook vandaag. De boterhammen werden lekker opgegeten en daarna was het tijd voor een leuk uitstapje! Om de week af te sluiten zijn we naar Street jump in Mierlo gegaan. Tijd om springend het weekend in te gaan! Het was een geslaagde dag en de kinderen gingen met een glimlach naar huis. Wij hebben weer erg veel zin in volgende week.

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches