Een BSO met aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sneeuwballen gevecht, armbandjes maken en voetballen! Week 3 2024

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals sneeuwballen gevecht, armbandjes maken en voetballen ook hadden we een leuk uitje. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 15 januari

Het weekend zit er weer op en het is tijd om weer naar Sportstuif te gaan! Met de blauwe auto's worden de kinderen opgehaald bij school, waar wij altijd op vaste wachtplekken staan te wachten. Dit weten de kinderen en komen met blije gezichtjes naar ons toe. Eenmaal op locatie staat er een bordje met fruit en een bekertje ranja klaar. Toen dit allemaal op was, zijn we naar buiten gegaan. Het hockeyveld ligt namelijk helemaal vol met sneeuw en wij hebben het geluk dat we hier mogen spelen. De sneeuw was goed om sneeuwballen gevecht te doen, dus de sneeuwballen vlogen om onze oren! Ook hebben we een hele mooie sneeuwpop gemaakt! Eerst drie grote sneeuwballen en daarna opzoek naar takken en andere dingen om de sneeuwpop extra mooi te maken. De kinderen hebben zich erg goed vermaakt en we sloten de dag af met een heerlijk koekje.

 

Dinsdag 16 januari

Vandaag was het weer tijd om de kinderen op te halen. De kinderen komen van verschillende scholen en we wachten altijd tot alle kinderen bij Sportstuif aanwezig zijn voordat we fruit gaan eten. Een aantal kinderen die eerder aanwezig zijn, maken alvast een mooie kleurplaat of beginnen met de blokken te spelen. Wanneer alle kinderen aanwezig zijn is het tijd om fruit te eten en een lekker bekertje ranja te drinken. Nu is het tijd om fijn naar buiten te gaan. Ook vandaag lag er nog een dikke laag sneeuw op het veld. Hier hebben de kinderen zich weer erg goed mee kunnen vermaken. Doordat er zoveel sneeuw op het veld ligt, mogen de kinderen vaak kiezen wat ze willen doen. Ze kiezen er dan altijd voor om fijn met het sneeuw te spelen. We genieten er nu maar extra van want de sneeuw kan zo weer weg zijn. Na het fijne spelen zijn we weer naar binnen gegaan. Hier hebben we de mooiste armbandjes gemaakt met onze nieuwe kralen. Wat was dit leuk om te doen!

 

Woensdag 17 januari

Bij Sportstuif Asten HCAS hebben we op de woensdag nog geen kinderen. Op deze dag houden we ons bezig met het plannen en organiseren van de woensdagmiddag activiteiten. Vandaag stond er een woensdagmiddag activiteit op het programma, namelijk lasergamen. Het was een geslaagde middag met allemaal kinderen van verschillende scholen! Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? We hebben nog heel veel andere leuke activiteiten op het programma staan! Neem snel een kijkje op www.leefasten.nl.

 

Donderdag 18 januari

En dan is het alweer donderdag! Om kwart over twee reden er een aantal Sportstuif auto’s door Asten heen, om de kinderen weer op te halen. De kinderen konden de buikjes weer vullen met verschillend fruit en groente en genoten van een heerlijk bekertje ranja. Ook vandaag wilde de kinderen weer heel graag naar buiten. Hier hebben we weer heerlijk met het sneeuw gespeeld en hebben we hele mooie sneeuwengeltjes gemaakt. Ook hebben we de voetbal tevoorschijn gehaald. De kinderen vinden dit ook erg leuk om te doen en vermaken zich de hele middag. Na het buiten spelen hebben we de loom elastiekjes gepakt. Hier hebben we ijsjes en armbandjes mee gemaakt. Het was weer een hele gezellige en leuke middag met alle kinderen.

 

 

Vrijdag 19 januari

Het is alweer vrijdag, de week is erg snel gegaan door alle leuke activiteiten die we hebben gedaan. Vandaag zijn de kinderen om 12:30 uit, dus tijd om ze van school te halen! Eenmaal op locatie, was het tijd om de lunchtrommeltjes uit de tassen te halen en lekker op te eten. Na de lunch was het tijd voor een uitje!! Vandaag zijn we naar het Fletcher hotel in Helmond geweest om een potje te bowlen. Wat was dit leuk zeg. De kinderen vonden het super leuk en waren erg fanatiek! Op locatie hebben we nog eventjes buiten gespeeld. Hierna was het tijd voor weekend! Wij hebben nu alweer zin in volgende week. Jij ook?

 

 

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches