Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Shauny Shauny
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Tweetalbal, mens erger je niet en ballontrappen! Week 19 2024

Een nieuwe week is weer aangebroken. Deze week stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning zoals tweetalbal, mens erger je niet en ballontrappen. Ook hadden we een leuk uitje. Ben jij benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan deze week?

Lees met ons mee!

Maandag 6 mei

De eerste dag na de meivakantie kan weer beginnen!  Met de blauwe auto's worden de kinderen opgehaald bij school, waar wij altijd op vaste wachtplekken staan te wachten. Dit weten de kinderen en komen met blije gezichtjes naar ons toe. Eenmaal op locatie staat er een bordje met fruit en een bekertje ranja klaar. Toen dit allemaal op was, was het tijd voor een activiteit. Vandaag stond ballontrappen op de planning. De kinderen kregen allemaal een ballon aan zijn/haar voet en mochten deze bij de andere kapot trappen. Als je ballon kapot was, mocht je nog wel meedoen om de andere ballonnen kapot te trappen. Het was een enorm leuk spel en de kinderen hebben zich goed kunnen vermaken. Hierna bleven we nog eventjes buitenspelen met de ballonnen. Zo werden ze hooggehouden of overgegooid. Na het fijne spelen sloten we de dag af met een heerlijk koekje!

 

Dinsdag 7 mei

Vandaag begonnen we vroeg bij Sportstuif. Het is namelijk studiedag. Er stond een heel leuk uitje op het programma. We pakte de auto’s en reden naar de zorgboerderij Wouterbergen in Someren. Hier hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen in de speeltuin en kunnen kijken naar de vele dieren die ze daar hadden. We sloten de ochtend daar af met een wafel en een lekker bekertje ranja. Na deze geslaagde ochtend was het tijd om te lunchen en nog eventjes vrij te spelen. Niet alle scholen hebben studiedag, dus het was alweer tijd om de andere kinderen op te halen. Toen alle kinderen aangekomen waren, was het tijd om wat fruit en groente te eten. Na het fruit en groente, stond tweetalbal op de planning. Dit is een spel waarbij de kinderen in tweetallen een wedstrijdje spelen. Je moet proberen om bij elkaar in het doel te scoren. Dit hebben we met hockey en voetbal gedaan. De kinderen vonden het erg leuk en deden fanatiek mee! Na het spel hebben we nog fijn vrij gespeeld.

 

Woensdag 8 mei

Vandaag is het alweer woensdag. Tijd om de kinderen op te halen en er een toffe middag van te maken. Eerst was het tijd voor lekkere boterhammetjes en een bekertje drinken. Sportstuif Asten NWC kwam gezellig bij ons op bezoek. Hier hebben we fijn mee gespeeld. Als activiteit hebben we vandaag mens erger je niet gespeeld. Dit was een super leuk spel om te doen. Na de activiteit hebben we de dag afgesloten met een heerlijk ijsje!

 

Donderdag 9 mei

Gesloten, Hemelvaartsdag

Vrijdag 10 mei

Vandaag zijn alle scholen gesloten en dat betekent dat de dag vroeg begint bij Sportstuif! Eén voor één komen de kinderen binnen. In de ochtend hebben de kinderen lekker zelfstandig gespeeld. Een aantal gingen voetballen, weer anderen wilden tekenen of met de Kapla spelen. Zo is er voor een ieder wat wils! De ochtend was snel voorbij gegaan toen het alweer tijd was voor het eten van onze boterhammen. Na het eten van de boterhammen, zijn we op pad gegaan! Met zn allen hebben we ons verplaatst naar de supermarkt om waterijsjes te halen, lekker verkoelend! Onderweg kwamen we een speeltuintje tegen waar we even zijn gaan spelen. Eenmaal terug bij sportstuif hebben de kinderen nog gevoetbald en armbandjes gemaakt. Wat ging de week weer snel voorbij!

 



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches