Een super leuke BSO waar elk kind kennis maakt met allerlei verschillende activiteiten.
Het team zorgt ervoor dat elk kind een lach op zijn/haar gezicht krijgt.

Joris Joris
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

sponsen estafette, buikschuiven en watergevecht! week 26 2024

Maandag 10 juni

Het was weer maandag bij Sportstuif wat betekent dat een week vol nieuwe activiteiten gaat beginnen. Vol enthousiasme kwamen de kinderen binnen en was het tijd voor het fruitmoment. Na het fruit moment was het tijd voor een activiteit. Vandaag stond sponzengevecht op de planning. Het was vandaag namelijk erg warm waardoor we besloten om veel met water te spelen. De emmers werden gevuld bij de buitenkraan en klaar gezet op het hockeyveld. Nadat elk kind een spons had gepakt en nat had gemaakt, kon het sponsen gevecht beginnen. De kinderen hebben zich de hele middag heerlijk kunnen vermaken. Na de activiteit werd er nog in het speeltuintje geschommeld en geklommen. Binnen werden er de mooiste knutselwerkjes gemaakt. De middag is weer voorbij gevlogen!

Dinsdag 11 juni

Vandaag was het weer tijd om de kinderen op te halen. De kinderen komen van verschillende scholen en we wachten altijd tot alle kinderen bij Sportstuif aanwezig zijn voordat we fruit gaan eten. Een aantal kinderen die eerder aanwezig zijn, maken alvast een mooie kleurplaat of beginnen met de blokken te spelen. Wanneer alle kinderen aanwezig zijn is het tijd om fruit te eten en een lekker bekertje ranja te drinken. Net zoals gister was het weer erg warm waardoor we spellen gingen doen die te maken hebben met water. Sommige kinderen waren goed voorbereid en hadden hun zwemkleding meegenomen. We begonnen vandaag met een sponsen estafette. Er werden drie groepen gemaakt en iedere groep had een emmer vol met water en een lege emmer. De bedoeling was om de spons in het water te dompelen, door te geven en uit te knijpen in de lege emmer. De groep die zijn emmer als eerst had gevuld was de winnaar. Daarna konden de kinderen vrij spelen met de verschillende water attributen. Na al dat plezier op het veld, hebben we de dag nog fijn afgesloten met een welverdiend waterijsje!

Woensdag 12 juni

Vandaag is het alweer woensdag. Tijd om de kinderen op te halen en er een toffe middag van te maken. Eerst was het tijd voor lekkere boterhammetjes en een bekertje drinken. Vandaag stond er een woensdagmiddag activiteit op het programma vanuit Leef! Asten waarbij wij mochten aansluiten. Vandaag was het thema waterspellen. Er waren allemaal verschillende activiteiten waar we ons de hele middag mee vermaakt hebben. Na de leuke activiteiten hebben we nog eventjes buiten gespeeld, en om even af te koelen een waterijsje gegeten Door al deze leuke activiteiten is de dag voorbij gevlogen en was het alweer tijd om naar huis te gaan. 

Donderdag 13 juni

Op donderdag hebben wij altijd een grote en enthousiaste groep met kinderen van diverse leeftijden. Bijzonder om te zien hoe zowel jonge als oudere kinderen met elkaar omgaan en elkaar respecteren. Of als er bijvoorbeeld een nieuw kindje bij ons is dan wordt deze direct opgenomen in de groep. Heel fijn! We begonnen de dag met een bordje fruit en een bekertje ranja. Toen de buikjes weer gevuld waren, was het tijd om naar buiten te gaan. De kinderen hebben eerst super fijn vrij gespeeld. Na het fijne spelen stond er een verrassing te wachten voor de kinderen. Vanuit de hockeyclub hebben wij namelijk toestemming gekregen om de watersproeiers op het veld aan te zetten. Het was vandaag erg warm dus een perfecte afkoeling voor de kinderen. Daarnaast hebben we nog een kleine buikschuifbaan opgezet waar de kinderen over heen konden glijden. Na de activiteit was het nog even tijd om lekker vrij buiten te spelen en sloten we de dag af met een heerlijk ijsje.

Vrijdag 14 juni

Het is alweer vrijdag! Door het fijne weer en de leuke activiteiten is de week voorbij gevlogen! We halen zoals elke dag de kinderen weer op. Eenmaal op locatie was het tijd om te lunchen. De kinderen zijn om half 1 uit, dus dat betekend dat we lunchen bij Sportstuif. De boterhammen zijn op en het is tijd om te knutselen! Er werden allemaal verschillende knutselwerkjes gemaakt. De kinderen zijn lekker creatief, dus vonden het erg leuk. Na het knutselen zijn we naar manage Heijligers gegaan om bij de paarden en andere dieren te kijken. Omdat het wederom erg warm was vandaag besloten we een ijsje in het dorp te gaan halen om even af te koelen. Wat is het toch fijn om zo het weekend in te gaan! We kijken er naar uit om jullie volgende week weer allemaal te zien!

\



Ons team

Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Lennart Uiterwijk Vestigingsmanager
Eline Benthem
Eline Benthem
Dafne van den Hurk
Dafne van den Hurk
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches