Super leuke sport en spel activiteiten.

Rudy Rudy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

We Jump, touwtrekken & slagbal! Week 42

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 42. Waaronder We Jump, touwtrekken en slagbal!

Maandag 17 oktober

De week is weer begonnen! Vandaag was het regenachtig weer, maar dat houdt ons niet tegen om een sportieve middag te organiseren. Wij waren namelijk bij……… We Jump! We hebben 1 uur de longen uit ons lijf gesprongen. We deden tikkertje, verstoppertje en trucjes! We zijn zelfs van de allerhoogste toren in de schuimblokken gesprongen. Daar heb je wel wat moed voor nodig. Het was echt een feestje! De kinderen hebben bij We Jump niet alleen een leuke middag gehad, ze leren om te gaan met grenzen stellen voor zichzelf en soms om grenzen te overwinnen.

Toen we terug waren van We Jump hebben we gezelschapsspellen gespeeld om even bij te komen😊

Dinsdag 18 oktober

Het weer blijft goed vandaag! We gaan lekker fruit eten, maar niet zomaar een mandarijn. Nee een pompoen! Wij zitten al helemaal in het thema van Halloween, dus daarom eten wij pompoenen.

Toen de pompoenen op waren, hebben we buiten een parcours gemaakt. Kinderparticipatie is heel belangrijk. Laat de kinderen zelf meedenken, zo kunnen ze hun fantasie gebruiken maar creëren ze ook iets wat ze echt leuk vinden! Door iets te doen wat de kinderen voor stellen, voelen ze zich gehoord en krijgen ze zelfvertrouwen doordat ze een compliment krijgen over het eigen gemaakte parcours.

Na het parcours zijn we buiten in de zon wc rollen gaan verven voor onze Halloween Night.

Woensdag 19 oktober

Toen de kinderen uit school waren hebben we eerst een boterham gegeten. Het was een zonnige dag! Perfect weer voor onze activiteiten middag! Deze week hadden we slagbal, touwtrekken en tikspellen. De kinderen hebben heel wat spierballen gecreëerd met touwtrekken! Het ging nek aan nek, maar team blauw heeft toch gewonnen. Bij slagbal zijn er verschillende homeruns gelopen! De kinderen hebben samengewerkt, door de bal zo snel mogelijk terug bij een honk te krijgen.

Tussendoor kwamen er kinderen die een bidon hadden gevonden! Ze konden kiezen uit een kaartje voor We Jump of een kaartje voor Kidsplaza. Nogmaals gefeliciteerd! Maar en zijn nog 3 bidons niet gevonden…. Dus de zoektocht gaat nog even door! Succes!

Donderdag 20 oktober

Vandaag zijn we druk in de weer geweest om te ontdekken wat er op een regenachtige herfstdag buiten allemaal te beleven is. Zo hebben we ontdekt dat er heel veel eikels uit bomen vallen en dat een plas water super leuk is om in te springen! Na afloop van deze ontdekkingstocht kwam de Halloweendecoratie tevoorschijn en hebben we nog een griezelige middag gehad.

Vrijdag 21 oktober

Deze vrijdag hebben wij gebruikt om onze Halloween Night voor te bereiden. We zijn bezig geweest met het knutselen van de decoratie en we hebben 1 acteur gevonden die tijdens de Halloween Night komen spoken! Dus meld je snel aan voor de Halloween Night, als je durft…….! Aanmelden kan via deze link.

 



Ons team

Dominique de Groot Vestigingsmanager
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Roel van de Ven
Roel van de Ven
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches