Een gezellige bso! elke dag wordt er iets leuks georganiseerd voor de kinderen. De medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich niet vervelen en spelen/sporten ook mee met de kinderen. ze organiseren ook grotere evenementen waar iedereen zich voor kan aanmelden. Ze zijn erg flexibel en denken met je mee!

Denise Denise
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Knutselen, een springkussen & speeltuin de kleine waterpoort! Week 45

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 45. Waaronder knustelen, een springkussen en speeltuin de kleine waterpoort!

Maandag 7-11

Maandag, de week begint met gymlessen op verschillende locaties! De kinderen hebben goed mee gedaan en krijgen steeds meer controle over hun eigen lichaam.

De middag regent het helaas maar daar hebben wij een oplossing voor! Namelijk knutselen. Bij Sportstuif zijn we niet alleen maar bezig met sporten. Ook creatieve activiteiten vinden wij belangrijk!

 

Dinsdag 8-11

Wat een wind vandaag! Maar daar laten wij ons niet door tegenhouden. De zon kwam in de middag door en wij zijn lekker gaan spelen bij speeltuin de kleine waterpoort. Klimmen, klauteren, glijden en angsten overwinnen! We hebben onze grenzen verlegt en we hebben over obstakels geklommen die heel hoog waren. Risicovol spel daar kunnen de kinderen echt van leren!

 

Woensdag 9-11

Joehoee het is weer woensdag! Wij gaan er weer een kei toffe middag van maken. Deze week waren er kinderen van verschillende leeftijden. Een heerlijk groepje! Het springkussen had het flink te verduren want er werden wedstrijdjes gehouden wie er het snel overheen kon. De spieren werden opgerekt bij XL-twister. Fanatiek werd er meegedaan. De kinderen hielden het lang vol, dat wordt spierpijn…. Als laatste hebben we verschillende trefbal varianten gespeeld. Er werd samengewerkt door de bal naar elkaar over te gooien.

  

Donderdag 10-11

Heb jij ons gezien in onze blauwe auto? In de middag zijn we bij vier scholen in Beek en Donk geweest om te flyeren! We hopen meer interesse te creëren in Sportstuif.

Hierna hadden we een klein probleempje….. twee meiden die de auto op verschillende punten moesten controleren, ja uhhhmm wij hebben andere kwaliteiten zullen we maar zeggen! Gelukkig waren er lieve collega’s die ons even wilden helpen.

Hierna hebben we nog met de bladeren gespeeld, want sensomotorisch spel vindt Aris helemaal fantastisch! Achter elkaar aan rennen. Springen, schoppen en gooien met bladeren. Toen het donker was, hebben we de Dino’s gepakt om een rollenspel te spelen.

 

Vrijdag 11-11

Wij zijn nog niet klaar met flyeren! De middag lopen wij rond in de woonwijken om de flyers te verspreiden. Heb jij er ook een in de brievenbus? We waren op tijd klaar om het sinterklaasjournaal te volgen! Want sinterklaas is bijna in Nederland! Een heel fijn weekend allemaal!



Ons team

Dominique de Groot Vestigingsmanager
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Roel van de Ven
Roel van de Ven
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches