Mijn kinderen nemen regelmatig deel aan de activiteiten van Sportstuif Beek en Donk, en ze keren altijd vol vreugde terug. Het is geweldig om te zien hoe Sportstuif steeds weer creatieve en leuke sport- en spelactiviteiten bedenkt die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld creatieve waterspellen en lasergamen gehad!

Bij Sportstuif worden kinderen aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende sporten, waardoor ze kunnen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Wie weet, misschien ontdekken ze wel een nieuwe hobby! Wij komen hier zeker vaker na toe.

Rutger Rutger
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jachtseizoen, Pathé en Monkey Town! Week 19 - 2024

Welkom bij een week vol sport en plezier bij Sportstuif Beek en Donk! In onze blog kun je lezen over al onze activiteiten en avonturen die wij beleven binnen een week. Zo stonden er veel leuke activiteiten op de planning zoals Jachtseizoen, Pathé en Monkey Town! Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gedaan deze week? Lees met ons mee!

Maandag 6 mei
De vakantie was voorbij en het was weer tijd om naar school te gaan voor de kinderen. Zoals ze gewend zijn stonden wij bij school om de kinderen op te halen. Met alle kinderen op de BSO gingen we als eerst genieten van een lekker bord met fruit. Na het fruiteten was het tijd voor de activiteit; Jachtseizoen! De kinderen hadden er veel zin in, maar eerst werden de rollen verdeeld. Toen dat eenmaal gebeurd was konden de boeven zich verstoppen en was het de taak van de politie om iedereen te arresteren. Fanatiek ging de politie aan de slag, maar de boeven lieten zich niet zomaar pakken. De kinderen vonden het allemaal hartstikke leuk en wilden na het eerste spelletje graag nog een keer spelen! Dit hebben we dan natuurlijk ook gedaan. In de tussentijd kregen de kinderen ook dorst en was het na afloop van het spel tijd om lekker te genieten van een bekertje ranja met een lekker koekje erbij. De kinderen gingen nog heerlijk vrij spelen.

  
 

Dinsdag 7 mei
Het was dinsdag en sommige scholen hadden studiedag. Dit betekent dat de kinderen de gehele dag bij ons zijn. We hadden besloten om naar de bioscoop te gaan, de film Garfield. We hadden er enorm veel zin in en reden dan ook met plezier naar Pathé Helmond. Bij de bioscoop aangekomen namen we plaatsen en genoten we van de film. Na de film reden we terug en genoten we van de boterhammen op de BSO. Inmiddels was het tijd om de andere kinderen van school te halen. Met alle kinderen compleet was het weer tijd voor het fruit moment. Hierna gingen we naar buiten en het zonnetje scheen heerlijk, dus de kinderen vonden het fijn om naar buiten te gaan. Vandaag stond een estafette spel op de planning, namelijk ijsjes bezorgen. Met pionnen en ballen werden de ijsjes naar de ijscoman gebracht. Het moest zo snel mogelijk gebeuren zonder je ijsje te laten vallen. Wat vonden de kinderen dit leuk, ze vonden het alleen jammer dat het geen echte ijsjes waren. Dit begrijpen wij natuurlijk dus wie weet gebruiken we de volgende keer echte ijsjes. Na het spel in verschillende varianten gespeeld te hebben was het tijd voor de kinderen om vrij te spelen.

  
 

Woensdag 8 mei
Het was alweer woensdag en het beloofde een mooie dag te worden. Om deze reden aten we snel de boterhammen op en vertrokken we richting Speeltuin ’t Zonnehoekje in Gemert. In de vakantie hadden de kinderen het hier zo leuk gehad dat we besloten vandaag weer te gaan. En wederom hadden de kinderen plezier. Van schommelen tot aan springen er werd van alles gedaan. Ook schommelen vinden de kinderen altijd leuk en het proberen te maken van salto’s doen ze ook graag. In de tussentijd kwamen de kinderen af en toe ook lekker wat drinken, want van al dat spelen krijg je natuurlijk dorst. Het was een heerlijke middag. Aan het einde van de middag was het toch echt tijd om terug te keren naar de BSO en speelden de kinderen nog even voordat ze werden opgehaald.

  
 

Donderdag 9 mei
Gesloten Hemelvaartsdag.

Vrijdag 10 mei
Ook vandaag hadden de kinderen een studiedag wat betekent dat zij al in de ochtend aankomen bij Sportstuif. In de ochtend bezochten we Monkey Town waar de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen. Van klimmen en klauteren tot het glijden van de glijbanen af kortom plezier voor tien. Ook hier werd goed gebruik gemaakt van de trampolines. Aan het begin van de middag reden we terug naar de BSO om te genieten van de boterhammen. Na het eten was het tijd om voorbereidingen te doen voor de waterspellen. Het was prachtig weer dus werd het tijd om de waterspullen uit de kast te halen. Maar eerst moesten de kinderen natuurlijk ingesmeerd worden. Met alles gereed kon de waterpret beginnen. De waterpistolen werden meteen gepakt en gebruikt om natuurlijk de Sportstuifjuf volledig nat te spuiten. Dit vonden ze geweldig! Ook werd er goed gebruik gemaakt van de water twister. Het was een groot waterfestijn waar de kinderen enorm veel plezier hebben beleefd. Na anderhalf uur flink gespeeld te hebben was het tijd om het waterfestijn op te ruimen en lekker vrij te spelen.

  

 



Ons team

Dominique de Groot Vestigingsmanager
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Roel van de Ven
Roel van de Ven
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches