Een leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen bewegen. Er worden leuke sport- en spelactiviteiten bedacht voor alle leeftijden.

Kevin Koch Kevin Koch
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Open dag, Voetbaltoernooi en Springkussens! Week 14 - 2024

Welkom bij een week vol sport en plezier bij Sportstuif Beek en Donk! In onze blog kun je lezen over al onze activiteiten en avonturen die wij beleven binnen een week. Zo stonden er veel leuke activiteiten op de planning zoals Open dag, Voetbaltoernooi en Springkussens. Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gedaan deze week? Lees met ons mee!

Maandag 1 april
Gesloten Tweede Paasdag.

Dinsdag 2 april
Het was een speciale week vol leuke activiteiten! Sportstuif Beek en Donk vierde haar tweejarig jubileum. Helaas was het geen mooi weer, maar dit mocht de pret niet drukken. Sommige scholen hadden nog een extra dagje vrij, en met deze kinderen besloten we naar Monkey Town te gaan. De kinderen vinden het hier altijd leuk! In de middag was het tijd om de andere kinderen van school te halen. Met alle kinderen binnen was het tijd om gezamenlijk fruit te eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. Door het slechte weer besloten we om 'Dobbel je fit' te spelen. Om de beurt mochten de kinderen twee dobbelstenen gooien. Bij elk gegooide aantal hoorden opdrachten die alle kinderen gezamenlijk moesten uitvoeren. Zo moesten ze bijvoorbeeld opdrukken of rondjes rennen buiten. De kinderen vonden het geweldig, zowel het dobbelen als het uitvoeren van de opdrachten. Het is een mooie combinatie tussen fanatiek bezig zijn en rustig dobbelen. Na de activiteit werd er vrij gespeeld. Zo werd er geknutseld en werden er spelletjes gespeeld.

  
 

Woensdag 3 april
Het was zover, de dag van de open dag. In de ochtend begonnen de voorbereidingen al. Het was tijd om de kinderen op te halen en gezamenlijk de boterhammen op te eten. De kinderen wisten dat er een springkussen kwam te staan en konden hier niet op wachten. Samen met de kinderen hebben we het springkussen opgezet en ze begonnen meteen met springen. Inmiddels begon de open dag en kwamen de gasten langzaam binnen. We boden verschillende activiteiten aan om kennis te maken met Sportstuif. Zo hadden we Archery Tag en Lasergamen! De kinderen gingen meteen enthousiast aan de slag met alles wat we hadden. Met Archery Tag werd er goed geoefend en vielen steeds meer blikken om. Bij het Lasergamen waren de kinderen hartstikke fanatiek en wilden niet stoppen. Ook werd er gekleurd in de knutselkamer en gevoetbald in de pannakooi. Het was een geslaagde dag vol plezier!

 
 

Donderdag 4 april
Het was alweer donderdag. Ook vandaag stond er een activiteit op het programma, namelijk een voetbaltoernooi. Helaas konden we niet de velden op vanwege de regenval. Dit hield ons natuurlijk niet tegen en besloten we om naar de pannakooi te gaan. Hier werden drie teams gemaakt. De eerste twee teams werden het veld op gestuurd. Beide teams streden hard om een doelpunt te kunnen maken, er werd goed gespeeld door iedereen. Toen werd er toch echt gescoord en moest het team waarbij gescoord was het veld verlaten. Nu was het tijd voor het team dat langs de kant stond. Ook dit team had veel zin en ging fanatiek aan de slag. Telkens wanneer er gescoord was, werd er gewisseld van team. Op deze manier bleef iedereen betrokken. Het was een geslaagde activiteit!

  
 

Vrijdag 5 april
De laatste dag van de jubileumweek was alweer aangebroken, met een springkussenfestijn! In totaal stonden er drie springkussens waar de kinderen hun energie kwijt konden! Helaas moest een springkussen vroegtijdig worden afgebroken vanwege de weersomstandigheden. De kinderen waren aan het springen, glijden en klimmen. Enorm veel plezier werd er beleefd door iedereen. In de tussentijd werd er ook gevoetbald of gekleurd. Natuurlijk kon een beker ranja niet missen en stond er heerlijk fruit klaar voor de kinderen. Het was een geweldige week waar wij als Sportstuif van hebben genoten!

  



Ons team

Dominique de Groot Vestigingsmanager
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Roel van de Ven
Roel van de Ven
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches