Fijne flexibele opvang, veel speelruimte voor de kinderen. Contact leggen gaat gemakkelijk, al zou ruilingen ed mogelijk gemakkelijker kunnen via een app oid. Erg tevreden!

Linda Sanders Linda Sanders
4 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie

Lianne Adriaanse-Ringoir

Mijn naam is Lianne Adriaanse-Ringoir, getrouwd met Peter en moeder van Thijs (2016). Thijs gaat al 3 jaar naar de Sportstuif in Best en heeft inmiddels al heel veel varianten op tikkertje geleerd.

Ik werk met veel plezier als klinisch data analist en adviseur in Ziekenhuis Rijnstate. Naast mijn werk gaan wij graag met onze camper op pad, waarbij we vooral veel natuur opzoeken. Mijn man en ik staan beiden graag in de keuken om lekker én gezond te koken, bijna elke weekend maken wij onze eigen pizza’s in een echte houtoven.

De oudercommissie creëert een mogelijkheid voor ouders om direct inspraak/invloed te hebben op de bedrijfs- en beleidsvoering van de BSO. Hiermee kan ik zelf een actieve bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit en inhoud van de opvang. Omdat ik het erg belangrijk vind dat kinderen op een fijne, sportieve en gezonde manier hun vrije tijd doorbrengen, draag ik hier graag een steentje aan bij.

Heb je vragen, suggesties of wil je ook meedoen in de oudercommissie? Als je het leuk vind om eens kennis te maken, kan dit altijd. Neem contact met ons op via or.sportstuifbest@gmail.com.

 

Navid Namjoo

Hi, my name is Navid Namjoo. I moved to the Netherlands in 2023 and currently work as an electrical designer in Eindhoven. My son attends Sportstuif Best for after-school care, and I am eager to contribute to creating a better environment for the children. I look forward to collaborating with Sportstuif and parents to enhance our kids' experiences and a supportive committee.

 

Suzan van Esch - Wilmsen

Mijn naam is Suzan van Esch - Wilmsen. In 2013 van Limburg verhuisd naar het Brabantse voor de liefde. Deze liefde heet Johan van Esch, in 2017 zijn we getrouwd en hebben we een prachtige dochter Lisa gekregen. Lisa zit of ligt alleen stil als ze slaapt, en dan nog niet altijd. Dit heeft ze waarschijnlijk van mij, ik was voor de corona tijd altijd fanatiek sporter, zwemmen, wandelen of hardlopen en bootcamp waren mijn favoriet. Ik deed ook mudruns en heb Johan met dat virus besmet. De titan swims kreeg ik hem niet maar het zwemvirus heeft Lisa weer duidelijk van me meegekregen. Hopelijk mag ik ook ooit een mudrun gaan doen met Lisa maar met het bewegen zit het wel goed.

Zelf ben ik van oorsprong verpleegkundige, maar ik doe nu vooral chauffeur werkzaamheden voor Broeder de Vries als chauffeur voor de huisarts in de regio Zuid Oost Brabant. Huisartsenposten Eindhoven en Veldhoven met name en af en toe val ik in op huisartsenpost Helmond of Geldrop. Ook doe ik repatriëring als chauffeur of verpleegkundige. Ik ben ZZP’er als verpleegkundige en pak af en toe een dienst die me echt aanspreekt en alleen om mijn handelingen bij te houden. Verder ben ik me aan het oriënteren via Randstad bij MBO Utrecht of het docentschap iets voor me is. Tot nu doe ik dat vanaf januari dit jaar ongeveer 2,5 dag per week en dit bevalt me super goed!! Breed wat werk betreft en ik zit dus ook nooit stil.

De Sportstuif is een perfecte plek waar Lisa zich thuis voelt en zichzelf op sociaal en fysiek aspect kan ontwikkelen. Als er op of aanmerkingen zijn sta ik open voor overleg. Lisa is op donderdag op de Sportstuif te vinden.



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches