Fijne flexibele opvang, veel speelruimte voor de kinderen. Contact leggen gaat gemakkelijk, al zou ruilingen ed mogelijk gemakkelijker kunnen via een app oid. Erg tevreden!

Linda Sanders Linda Sanders
4 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Maandblog september 2024

September is begonnen!

Dat betekent dat de scholen alweer zijn gestart en de kinderen weer naar Sportstuif gaan voor leuke buitensportactiviteiten. We hebben nog volop kunnen genieten van het mooie weer! Bij Sportstuif staan we klaar voor een nieuw schooljaar vol sport, spel en plezier.

Deze maand hebben we al veel leuke activiteiten gedaan, zoals voetbal, verschillende tikspelletjes en verstoppertje. We streven ernaar om de kinderen elke week nieuwe, leuke activiteiten aan te bieden, zodat er altijd iets spannends te beleven valt.

Hopelijk hebben jullie allemaal een onvergetelijke en zonovergoten zomervakantie gehad, want er is niets fijner dan buiten spelen met de zon op je gezicht. Ook dit schooljaar hebben we weer een leuk en gevarieerd programma voor jullie in petto!

 

Peutergym

We zijn weer begonnen met de peutergym! In september zijn we alweer halverwege de reeks, maar ook in oktober gaan we enthousiast verder op de woensdagochtend. Deze peutergym-reeksen vinden plaats in de gymzaal, waar wekelijks nieuwe activiteiten worden aangeboden. Hierbij leren de peuters op een speelse manier steeds nieuwe vaardigheden, zodat elke les weer een leerzaam en leuk avontuur is.

Mochten jullie interesse hebben om mee te doen aan de peutergym in oktober, dan kunnen jullie je aanmelden via deze link.

  

Herfst in aantocht
Vandaag is het alweer de eerste dag van oktober dit betekent dat de herfst vol in aantocht is. Bij dit seizoen van het jaar hoort helaas ook veel onstuimig, guur en nat weer. Vandaar de oproep aan alle ouders/verzorgers om het weer goed in de gaten te houden en met hele slechte natte dagen een regenjas en evt. regenlaarzen mee te geven aan je kind(eren). Wij spelen namelijk zoveel mogelijk buiten mits het weer het toe laat natuurlijk. Bij hevige regenval en onweer bijvoorbeeld blijven wij uiteraard binnen en gaan wij daar wat leuks doen met de kinderen. Aan creativiteit bij Sportstuif geen gebrek 😉

 

  

Herfstvakantie
Bij dit nieuwe seizoen wat is aangebroken hoort natuurlijk ook een schoolvakantie. De herfstvakantie zal dit jaar van 21 t/m 25 oktober plaatsvinden. Ook in alle schoolvakanties is onze sportBSO geopend; zelfs de hele dag vanaf 07:30 tot 18:30 uur. In de schoolvakanties worden er altijd extra leuke en avontuurlijk activiteiten georganiseerd en als de planning het toelaat gaan wij ook regelmatig op leuke uitstapjes in de schoolvakanties, maar ook op studiedagen.

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches