Geweldig concept! Enthousiaste en betrokken begeleiders (je hoort op een school BSO wel eens andere verhalen). Leuke spelletjes maar kids kunnen ook rustig aan doen als ze daar behoefte aan hebben. Op studiedagen gaan ze wel eens op uitje, dat bevalt de kids ook altijd goed. Sterk gegroeid in een paar jaar, korte lijntjes en je kunt alles vragen of zeggen dus ik laat mijn kids er graag achter. Enige nadeel is de kleine binnenruimte bij slecht weer (sinds ze zo gegroeid zijn) op een na schoolse middag maar dat proberen ze op te lossen met bijv optredens of bingo dus ook dat is dan weer heel leuk!

Marjoleine van Kollenburg Marjoleine van Kollenburg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pinksterweekend, begeleiders tegen de kinderen en Annemaria koekkoek XL - week 21- 2024

Dinsdag 21 mei

We begonnen deze week een keer op dinsdag vanwege een lekker lang Pinksterweekend. Voor sommige kinderen was dit een reguliere schooldag, maar voor een aantal kinderen was er een studiedag. Het was een ochtend met fantastisch weer en we zijn daarom ook voornamelijk buiten geweest. Er werd geknutseld en door de jongens werd er veel gevoetbald. De middag was zoals gewoonlijk: we haalden de kinderen van school op. Omdat het zo lekker weer was, aten we fruit op onze picknickkleden op het kunstgrasveld. Daarna konden we beginnen aan de activiteitenplanning. We speelden steen, papier, schaar estafette, trefbal en we speelden ratten en raven. De dag sloten we gezellig af met een koekje!

     

Woensdag 22 mei

Woensdag was een dag met wisselvallig weer. We speelden veel binnen, maar gelukkig waren er ook een aantal momenten dat we lekker naar buiten konden. Er werd door de kinderen gevoetbald tegen de begeleiders. En de andere kinderen waren aan het turnen met Femke. Toen het echt te hard begon te regenen, moesten we helaas naar binnen. De kinderen mochten toen lekker binnen vrij spelen en vermaakten zich enorm!

     

Donderdag 23 mei

Vanwege het slechte weer konden we slechts kort even naar buiten. We speelden twee superleuke activiteiten: favoriet van iedereen, iedereentikkertje, en we speelden Annemaria Koekkoek XL. Annemaria Koekkoek is een ander fantastisch spel dat spanning en plezier combineert. Een speler staat met de rug naar de groep en roept "Annemaria Koekkoek!" terwijl de anderen proberen dichterbij te sluipen. Wanneer de roeper zich omdraait, moeten alle spelers als standbeelden stilstaan. Beweegt iemand, dan moet die terug naar de start. Binnen werden er ook nog een hele hoop leuke spellen gespeeld door de kinderen. Er werden grote banen gebouwd met Clicks en er werd weer volop geknutseld. Kortom, een geslaagde middag!

     

Vrijdag 24 mei

Vrijdag was het wederom een dag met zeer wisselvallig weer. We hebben buiten gelummeld en vervolgens zijn we lekker fruit gaan eten. Na het fruit eten zijn we toch nog even lekker naar buiten geweest en hebben de oudste kinderen gevoetbald tegen Thijs en Levy. De andere kinderen hebben met Femke vies land, lekker land gespeeld. We sloten de week af met een koekje en de kinderen en wij konden gaan genieten van een welverdiend weekend!

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches