Ik ken Sportstuif van andere locaties en het is echt een mooi concept. Kinderen kunnen zowel sportief als creatief hun 'ei' kwijt.

Martine Sanders Martine Sanders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Start nieuwe schooljaar, Jeu de Boules en Levend Stratego in week 34- 2024

Maandag 19 augustus

We hebben een ontzettend leuke vakantie van 6 weken achter de rug, maar nu is het toch echt tijd voor het nieuwe schooljaar! Al onze medewerkers stonden weer klaar om met veel enthousiasme aan het nieuwe schooljaar te beginnen en om alle kinderen weer van school op te halen. De kinderen konden nog even fijn vrij spelen voordat we met zijn allen fruit gingen eten. Net zoals altijd hadden we weer een hele hoop leuke activiteiten op de planning staan. Vandaag waren dat: een leuk wedstrijdje Jeu de Boules, Jagerbal en een favoriet van veel kinderen, Iedereen-tikkertje. Na de inspanningen tijdens de activiteiten was het tijd om gezellig samen een koekje te eten en gezien het mooie weer deden we dit lekker buiten! Na het koekjesmoment was het tijd voor de eerste kinderen om naar huis te gaan. Al met al een geslaagde eerste schooldag!

     

Dinsdag 20 augustus

Vandaag stond er weer een leuke dag op het programma en we konden niet wachten om te beginnen! We haalden alle kinderen van school op, waarna ze nog even lekker konden spelen voordat we fruit gingen eten. Na het fruit eten werd de groep in tweeën gesplitst om twee gave activiteiten te spelen. De oudere kinderen gingen Levend Stratego spelen en de jongere kinderen speelden Verstoppertje. Levend Stratego is een spel dat de kinderen niet vaak spelen, dus ze waren hier enorm enthousiast over! We sloten de dag gezellig af met een koekje.

     

Woensdag 21 augustus

Op woensdag gaan sommige kinderen maar een halve dag naar school, dus waren we op tijd aanwezig om een leuke dag voor te bereiden. We aten samen onze lunch en toen was het tijd om de andere kinderen van school op te halen. Na het ophalen was er zoals altijd nog even ruimte om lekker vrij te spelen. Er werd gevoetbald, geskeelerd en in de speeltuin gespeeld. Toen we allemaal ons fruit op hadden, was het tijd voor de activiteiten. Vandaag stonden Acrogym en Mieren-tikkertje op de planning. Voor sommige kinderen begon de eerste voetbaltraining weer, terwijl de andere kinderen bij ons bleven, een koekje aten en toen zat deze geslaagde dag er alweer op!

     

Donderdag 22 augustus

De week zit er al bijna op, wat gaat het toch snel! We haalden alle kinderen weer van school op en ze mochten even lekker vrij spelen op de BSO. Vervolgens gingen we weer fruit eten en ondertussen werden er al een aantal leuke activiteiten klaargezet. Omdat we op donderdag altijd met een grote groep zijn, stonden er maar liefst vier activiteiten klaar: Penalty-afvalrace, Commando, Kat-en-muis-tikkertje en Mens-erger-je-niet. Daarna was het, je raadt het al, tijd voor een lekker koekje en omdat het weer mooi was, konden we dit gelukkig weer buiten opeten! De eerste kinderen werden alweer opgehaald en zo kwam er een einde aan deze geslaagde dag!

     

Vrijdag 25 augustus

Nog één laatste dag en dan zit de eerste schoolweek er alweer op. Voor sommige kinderen was het nog even wennen aan het vroege opstaan en ze waren dan ook toe aan een welverdiend weekend. Voordat het zover was, speelden we nog een paar leuke activiteiten. De kinderen mochten vandaag zelf kiezen welke ze wilden doen. Een aantal jongens koos voor een voetbalpartij tegen Levy en Stijn, en de overige kinderen deden met Kim en Nienke Stopdans. We sloten deze leuke dag weer af met een koekje en toen was het tijd voor een welverdiend weekend!

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches