Hele fijne en flexibele opvang! Onze kinderen zitten er nog geen maand op, maar ik kan nu al zeggen dat het een fijnere opvang is dan waar we hiervoor gebruik van maakten. Heel fijn, die korte lijntjes tussen ouders en Sportstuif. De activiteiten die gedaan worden zijn ook echt een pluspunt!

Loeki van den Elzen Loeki van den Elzen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Tweede week voorjaarsvakantie - mei 2024

Maandag 29 april
Dag 1 van de tweede week meivakantie. Vandaag was het “Wieltjesdag!” bij onze sportBSO. Iedereen mocht zijn/haar fiets, step, skeelers, skateboard of waveboard meenemen. Op de parkeerplaats was er een leuk en uitdagend parcours uitgezet wat de kinderen met hun vervoersmiddel konden doorlopen. Ook werd er onderling gewisseld zodat het op een andere manier leuk wordt en zij weer eens wat nieuws konden uitproberen. Super leuk en zeer geslaagd! Daarnaast hebben wij in de ochtend iemand is hem niemand is hem gespeeld op het kunstgrasveld. Blijft ook een populair spel wat altijd voor een grote glimlach zorgt. Verder is er naast het gezamenlijke fruit, koekjes en lunchmoment veel tijd geweest voor vrije spelen. Én vanwege het warme/zonnige weer hadden wij uiteraard voor iedereen een lekkere dubbellikker (waterijsje).

     

Dinsdag 30 april
Ook vandaag stond ons team weer klaar om fijn de gehele dag te kunnen sporten en spelen met alle kinderen. In de schoolvakanties is iedereen welkom van 07:30-18:30 uur, dit zorgt voor extra tijd met elkaar en op deze manier kunnen wij de kinderen en elkaar dus nog beter leren kennen. In de ochtend scheen het zonnetje al lekker op onze bolletjes en hebben wij buiten op het kunstgrasveld ‘ren je rot raadsels’ gespeeld. Van algemene kennisvragen tot aan sport- en spel gerelateerde vragen. Alles kwam voorbij en de winnaar/winnares kreeg een extra koekje als beloning. Op een gegeven moment was het tijd voor lunch. Gezellig met zijn allen aan een lange tafel zitten waarbij iedereen brood, crackers en rijstwafels krijgt met natuurlijk altijd eerst iets gezonds. Na de lunch gaat iedereen altijd naar buiten lekker vrij spelen; politie & boefje, allerlei tikspelletjes zoals tekentikkertje en er is heel veel met zand gespeeld en gebouwd in en rondom de speeltuin. Ook was er nog een leuk feestje vandaag van Lias; hij is 6 jaar geworden en wilde dit graag met ons vieren. Er werd luidkeels gezongen en hij mocht de mooie feestmuts op plus nog een kleinigheidje uitzoeken uit de verjaardagsbak & hij had natuurlijk voor iedereen iets lekkers bij zich. Wat een top dag!

     

Woensdag 1 mei
Vandaag was het een relatief rustige qua aantal kinderen maar iedereen heeft eigenlijk de hele dag leuk en fijn met elkaar gespeeld! Het was qua temperaturen en zonnestralen echt een zomerse dag met 25/26 graden Celcius. Iedereen werd goed en meermaals ingesmeerd en vermaakte zich uitstekend. Tot aan de lunch heeft iedereen vrij gespeeld omdat hier veel behoeften aan was. Natuurlijk was er vandaag ook weer een lekker waterijsje om even af te koelen. Verder weinig bijzonderheden vandaag. Er is veel gevoetbald, gelummeld en buiten geloomd.

     


Donderdag 2 mei
Op donderdagen is het zowel normaal gesproken als in vakanties erg druk maar dat is natuurlijk alleen maar gezellig! In de ochtend hebben wij 2 gezamenlijke tikspellen gedaan: 3 is teveel en lekkerland-viesland. Vond iedereen leuk maar daarna wilden iedereen even de vrijheid om te kiezen dus hebben wij hier gehoor aan gegeven. Na de lunch kwamen de ouders van Rik met een leuke en bijzondere verrassing. Een kerkuil; super tof! Iedereen die wilde mocht deze even aaien, vasthouden met een speciale handschoen aan én zelfs mee op de foto. Was een groots succes! Ook vandaag was het zonnig en warm waardoor iedereen goed is ingesmeerd en er aan het einde van de middag een lekker waterijsje voor iedereen was. Medewerkster Tessa had deze week haar laatste reguliere (vakantie)week in Best dus dit was natuurlijk wel een beetje lastig maar iedereen wenst haar het allerbeste in Boxtel en hoopt haar af en toe nog eens terug te zien.

     

Vrijdag 3 mei
Alweer de laatste dag van de tweede week meivakantie is aangebroken. Vandaag waren er helaas veel afmeldingen maar met een klein groepje hebben wij natuurlijk een leuke dag gehad. Wij zijn samen met Sportstuif Oirschot en Sportstuif Boxtel naar Monkey Town in Eindhoven toe geweest. Iedereen stuiterde en rende flink goed dus de energielevels waren een paar uur later flink gedaald, haha. Zeker in de vakanties proberen wij zo vaak mogelijk als kan een uitstapje te maken. Hopelijk hebben jullie allemaal net zo’n leuke en fijne voorjaarsvakantie gehad als ons. Wij hebben in ieder geval genoten! Tot volgende week allemaal weer.

     



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Kim van de Weijenberg
Kim van de Weijenberg
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches