Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

De vijf voordelen van Sportstuif!

Wist je dat Sportstuif vijf voordelen heeft? Denk aan flexibiliteit, er werken zowel mannen als vrouwen en het is gezond om actief bezig te zijn! Benieuwd wat we nog meer doen? Lees dan snel mee! 

Ons eerste voordeel is flexibiliteit. 

Bij Sportstuif kunnen we de opvang van kinderen aanpassen op het werkrooster van ouders/verzorgers. De dagen zijn flexibel inzetbaar. 

Ons tweede voordeel zijn de sport- en beweegactiviteiten. 

Dagelijks worden er bij Sportstuif verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Naast het sport- en spelaanbod is er natuurlijk ook de mogelijkheid om creatief bezig te zijn, door te kleuren, te knutselen en zelf spellen te verzinnen.

Ons derde voordeel is het leren samenspelen.

Kinderen leren samen te spelen, leren om te gaan met winst en verlies, leren om te gaan met andere kinderen, leren om te gaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

Ons vierde voordeel is gezondheid.

We leren de kinderen dat het goed en gezond is om voldoende te bewegen. Door voldoende te bewegen voelen kinderen zich fitter, energieker en meer zelfverzekerd.

En ons laatste voordeel is dat wij zowel met mannen als vrouwen werken.

Bij Sportstuif werken evenveel mannen als vrouwen. Deze professionals bieden de begeleiding die kinderen nodig hebben. Ieder personeelslid is afgestudeerd in de richting docent lichamelijke opvoeding, pedagogiek of sportkunde. Wij werken veelal met HBO geschoold personeel.

Meer weten?

📬 Boxtel@sportstuif.nl

☎️ 088 – 633 20 20

📱088-633 20 20

🌐 https://www.sportstuif.nl/boxtel/contact

 



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches