Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Een kijkje achter de schermen bij Sportstuif Boxtel - Week 4-2022

We zijn nog niet open, maar wel druk bezig met de eerste voorbereidingen van Sportstuif Boxtel. Het duurt niet lang meer! We kunnen in principe open vanaf 1 februari 2024. We bieden dan naschoolseopvang aan voor alle kinderen uit de gemeente Boxtel. Wij zitten gevestigd op het mooie voetbalterrein van RKSV Boxtel. Naast onze huidige 31 andere vestigingen, onder andere gelegen in Asten, Eindhoven, Best, Oirschot, Schijndel, Son en Breugel en Veldhoven volgt nu dus onze 32e vestiging in Boxtel. En daar zijn wij ontzettend trots op! 

De komende week starten wij met flyeren rondom de voetbalvereniging en de scholen, maar je hoeft hier natuurlijk niet op te wachten. Ben je al geïnteresseerd in Sportstuif, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. De komende tijd gaan wij onszelf veel bezig houden met de bekendheid van Sportstuif in de gemeente Boxtel. We gaan onder andere contact zoeken met de verschillende basisscholen, maar ook met de omliggende verenigingen op het Sportpark. We kunnen dan kijken of er leuke samenwerkingen in kunnen zitten met bijvoorbeeld de Honk- en Softbalvereniging JRC, Rugbyvereniging JRC Ducks, Kanovereniging Boxtel 'De Pagaai' en Atletiekvereniging Marvel

Enkele maanden geleden heeft de GGD controle al plaats gevonden bij RKSV Boxtel. We zijn trots om te mogen vermelden dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn! Zodra wij open zijn komen ze natuurlijk nog een keer terug om een kijkje te nemen tijdens onze werkzaamheden op de BSO. Wil je niets missen omtrent onze opening, open dag of gratis proefdagen? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram of stuur ons een mail, appje of bel ons.

E-mail:    boxtel@sportstuif.nl
Telefoon: 06 - 12 85 84 86

 



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches