Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Eerste week voorjaarsvakantie - april 2024

maandag 22 april

Vandaag stond de eerste dag van de vakantie op het programma bij Sportstuif Boxtel. Een vakantiedag gaat iets anders dan een gewone dag bij ons op de Sport BSO. de kinderen komen sochtends al naar ons en we mogen een hele dag samen spelen! toen alle kinderen waren gebracht naar ons konden we eindelijk aan de dag beginnen. Vandaag gingen we op bezoek bij een andere Sport BSO namelijk Eindhoven DSC. Hier begonnen we de dag met lekker vrij spelen. Toen dit klaar was gingen we met zijn alle fruit eten en vertrokken we naar de Speeltuin. Hier hebben we verschillende spelletjes gedaan zoals: verstoppertje, tikkertje en lekker vrij spelen. Hierna gingen we terug en was het tijd voor de lunch. Tijdens de vakanties krijgen de kinderen van ons boterhammen. Ze mogen dan 4 boterhamen 2 witte en 2 bruine. Toen iedereen zijn buikje was rond gegeten gingen we terug naar Boxtel. Want hier had Thijs een speurtocht door Boxtel gemaakt! De kinderen moesten aan de hand van een app de weg naar een schat vinden die ergens in Boxtel lag. Door de geweldige navigatie kwaliteiten van de kinderen waren we heel snel bij de schat. Hierna kwamen we rustig terug op de BSO en hadden de kinderen wel een koekje verdient. Hierna hebben we nog ev en lekker gevoetbald en zat deze leuke dag er alweer op!

  

dinsdag 23 april 

Vandaag waren er iets meer kinderen dan gisteren; gezellig druk! Het fijne aan vakanties is dat wij als medewerkers de kinderen nóg beter kunnen leren kennen en meer tijd hebben voor een leuk gesprek of cool spel. De meeste kinderen komen dan ook erg graag naar Sportstuif in de vakanties. Gelukkig was het in de ochtend droog. Hierdoor gingen we vandaag een hele dag naar speeltuin het Kwekeltje in Rosmalen. Hier kan je van alles doen! ze hebben hier glijbanen, je kan spelen met water en nog zoveel meer! Toen we hier uitgespeeld waren gingen we rustig terug naar de BSO hier hebben we even rustig wat spelletjes gespeeld en toen zat deze leuke dag er alweer op!

  

donderdag 25 april 

Op donderdag is de groep groot en iedereen heeft inmiddels wel zijn/haar weg gevonden met wat zij graag willen doen. Er wordt dan ook altijd veel geloomd, geknutseld en diverse spelletjes gespeeld. Hier sluiten wij zelf graag bij aan en doen fanatiek met hen mee! Het aanbieden van vrije tijd zorgt er voor dat de kinderen zich nóg meer op hun gemak voelen bij ons op de sportBSO. Vandaag waren er 2 feestjes te vieren; Robin is 6 jaar geworden en Dorus is 5 jaar geworden. Natuurlijk stonden zij allebei in het zonnetje vandaag en hebben wat lekkers getrakteerd. Daarnaast is Thijs langs geweest met 2 kinderen uit Boxtel. Heel gezellig! Gedurende de dag hebben wij diverse dingen gedaan naast het vrij spelen. Iedereentikkertje, voetballen en turnen. Allemaal buiten op het kunstgrasveld. Het was een fijne dag samen!

  
 



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches