Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Tweede week voorjaarsvakantie - mei 2024

dinsdag 30 april 

Ook vandaag stond ons team weer klaar om fijn de gehele dag te kunnen sporten en spelen met alle kinderen. In de schoolvakanties is iedereen welkom van 07:30-18:30 uur, dit zorgt voor extra tijd met elkaar en op deze manier kunnen wij de kinderen en elkaar dus nog beter leren kennen. In de ochtend scheen het zonnetje al lekker op onze bolletjes en hebben wij buiten op het kunstgrasveld ‘oud hollandse speletjes gespeeld’ gespeeld. we hebben koeken gehappen, stoelen gedanst en we sloten af met flessenvoetbal! Op een gegeven moment was het tijd voor lunch. Gezellig met zijn allen aan een lange tafel zitten waarbij iedereen brood, crackers en rijstwafels krijgt met natuurlijk altijd eerst iets gezonds. Na de lunch gingen we naar OpNoord voor een potje mini golf. Dit was een groot succes wat hebben wij toch talentjes rondlopen in Boxtel! Hierna gingen we terug naar de bso en aten we samen een lekker waterijsje. Na deze heerlijke verkoeling zat de dag erop en werden de kinderen weer opgehaald. 

   

donderdag 2 mei 

Vandaag was het alweer bijna de laatste dag van de week bij Sportstuif Boxtel. We waren de dag weer begonnen met vrij spelen. Nadat iedereen was gearriveerd bij Sportstuif Boxtel, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het zijn we direct alles klaar gaan maken, voor de eerste activiteit. We zijn namelijk 10 tellen in de rimboe gaan spelen. Nadat iedereen was gevonden mochten de kinderen nog even vrij spelen. Rond 12:15 was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Na de lunch stond de tweede activiteit op het programma. We zijn namelijk naar speeltuin Geenhoven gegaan. Er werden hier verschillende actieve spelletjes gespeeld met elkaar en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Iedereen had leuk met elkaar gespeeld bij speeltuin Geenhoven, maar rond 16:00 was het weer tijd om terug te gaan naar sportstuif Boxtel. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er veel buiten gespeeld en met de LEGO gespeeld. Ook werd er nog veel gekleurd. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna kwamen alle ouders hun kinderen ophalen. Het was weer een geslaagde vakantiedag bij sportstuif Boxtel

   

vrijdag 3 mei

Alweer de laatste dag van de tweede week meivakantie is aangebroken. Vandaag waren er helaas veel afmeldingen maar met een klein groepje hebben wij natuurlijk een leuke dag gehad. Wij zijn samen met Sportstuif Oirschot en Sportstuif Best naar Monkey Town in Eindhoven toe geweest. Iedereen stuiterde en rende flink goed dus de energielevels waren een paar uur later flink gedaald, haha. Zeker in de vakanties proberen wij zo vaak mogelijk als kan een uitstapje te maken. Hopelijk hebben jullie allemaal net zo’n leuke en fijne voorjaarsvakantie gehad als ons. Wij hebben in ieder geval genoten! Tot volgende week allemaal weer.

  



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches