Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel!

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Chantal Chantal
5 /5
bij Google reviews

Voorbereidingen bij Sportstuif Boxtel week 8-2024!

Op dinsdag zijn wij op pad geweest, wij zijn langs verschillende winkels geweest om spulletjes te kopen voor op de BSO. Zo hebben we al spulletjes voor het buitenspelen, knutselmaterialen en spelletjes ingeslagen. Bij Sportstuif is er niet alleen de mogelijkheid om buiten te spelen maar bieden we ook verschillende creatieve activiteiten aan zoals knutselen en tekenen en is er altijd een mogelijkheid om een spelletje te spelen of een puzzel te maken.

Wij zijn er dus al helemaal klaar voor om jullie binnenkort allemaal te ontvangen op onze BSO. Naast dat wij allemaal spulletjes hebben gekocht om mee te spelen op de BSO, schaffen wij ook spullen aan voor de veiligheid van de kinderen. Zo hebben we een EHBO-koffer aangeschaft, wist je dat alle medewerkers van Sportstuif een baby en kinder EHBO-diploma hebben? Elke twee jaar wordt deze herhaald zodat wij altijd up-to-date zijn.  

Op woensdag hadden we een leuke middag gepland, allereerst hadden we een afspraak met Voetbalvereniging RKSV Boxtel voor de overdracht van de sleutel van de kantine.  

Ook zijn vrijdag de eerste kinderen begonnen bij Sportstuif Boxtel! Hierdoor kunnen we binnekort officieel open!



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches