Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

We zijn van Start! - week 9 - 2024

Vanaf Vrijdag 1 Maart 2024 is onze vestiging officieel geopend en hebben wij de eerste kinderen mogen opvangen op onze Sportstuif locatie bij RKSV Boxtel. We zijn nog maar net open maar de dag begon al met een super gave studie dag. 

Bij aankomst op de BSO krijgen de kinderen een vrij speelmoment, zodat ze al wat energie kwijt kunnen na een schooldag van relatief veel stilzitten. Na het vrij spelen gaan we met de kinderen altijd gezamenlijk de handen wassen, om vervolgens in groepsvorm fruit te eten en suikervrije ranja of water te drinken. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen hun vitamines binnenkrijgen, ze een tussentijds rustmoment hebben en gehydrateerd blijven. Daarnaast hebben wij zo een extra moment om samen te komen en te praten over bijvoorbeeld hun schooldag of het weekend. 

vandaag was het een studiedag. Hierdoor waren we na het fruit eten en het drinken naar Balorig gegaan. Dit was super leuk! Na balorig zijn we naar Sportstuif valkenswaard gereden. Hier hebben we de volgende spelletjes gespeeld.

  

 

 

Er is voornamelijk gevoetbald in de pannakooi, op aanvraag van de kinderen. Ook is er getennist in een vereenvoudigde vorm, gefrisbeed, en een mikspel gedaan met tennisballen. In de kantine is het bordspel “Wie Is Het?” enorm geliefd, net als Mikado en de speelgoedauto's. Doordat wij als begeleiders zo actief mogelijk meedoen aan de activiteiten, zorgen we voor persoonlijke aandacht voor de kinderen en passende begeleiding. 

Terugblikkend was de eerste dag zeer geslaagd, op te maken uit het enthousiasme van de kinderen. Er zijn al veel aanmeldingen binnengekomen, dus we zijn op de achtergrond druk bezig met de mogelijkheden voor uitbreiding. Hier zijn we natuurlijk enorm blij mee, omdat we pas net geopend zijn en direct kunnen inspelen op de lokale behoefte. Voor contact of meer informatie kunt u ons bereiken via de onderstaande gegevens:

sportstui@boxtel.nl

0612868485

www.sportstuif/boxtel.nl



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches