Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

30 Seconds, Stand in de Mand en een uitstapje naar We-Jump! Week 19 - 2024

Maandag 6 Mei
De dag begon heerlijk ontspannen en gezellig. De kinderen druppelden een voor een binnen en we begonnen met wat spelletjes. Een aantal van hen koos ervoor om van het mooie weer te genieten en buiten te spelen. We bleven vandaag op de buitenschoolse opvang en besloten voornamelijk lekker te gaan voetballen. Een paar waagden zich zelfs aan de waterbak-uitdaging. Als iemand een vraag fout had, moest die zijn hoofd in een bak met water doen. Na een gezellige lunch was het alweer tijd om de andere kinderen op te halen. Nadat iedereen was opgehaald, genoten we van wat vers fruit.

Vervolgens was het tijd voor de activiteiten. De jongsten speelden bij Linde “Vos, kom uit je hol", een spel waarbij de konijnen de vos moesten proberen wakker te maken en dan snel weg te rennen als hij ontwaakte. De middelsten speelden "Het Haasje" met Marloes, wat erg leuk en spannend was. De oudsten deden met Jelle het spel "30 Seconds", en wat wisten die kinderen veel zeg!

Na alle activiteiten was het tijd voor een lekker koekje en een glas koud water, want met dit warme weer is hydratatie belangrijk. Toen alle kinderen een voor een werden opgehaald, zat de maandag er alweer op.

          

Dinsdag 7 mei

Vandaag hadden we weer een aantal kinderen die de hele dag bij ons kwamen. Nadat iedereen op de buitenschoolse opvang was afgezet, was het tijd voor een uitje naar We-Jump, waar we anderhalf uur lang lekker hebben gesprongen. We zagen de mooiste trucjes voorbijkomen en speelden zelfs nog een potje trefbal en tikkertje. Na afloop dronken we gezellig nog een glas ranja voordat we terugkeerden naar de BSO.

Eenmaal terug bij de BSO genoten we samen van een gezellige maaltijd voordat het tijd was om de andere kinderen van school op te halen. Maar toen stond er iets heel leuks op het programma! Kim, onze stagiaire, moest een examen doen voor haar school. En daarom hadden we vandaag een heuse spelenkermis georganiseerd!

We speelden allerlei verschillende spelletjes, zoals voetbal, hockey, kubben, blikgooien, jeu de boules en er was zelfs een springkussen! Wat hebben we genoten en wat was het superleuk! Kim, je hebt het fantastisch georganiseerd.

Nadat iedereen weer werd opgehaald, zat de dinsdag er ook weer op. Wat een geweldige dag vol plezier en avontuur!

          

Woensdag 8 mei

Vandaag begon de dag weer lekker vroeg. De kinderen werden een voor een gebracht en we begonnen met een potje voetballen en verstoppertje spelen. Maar toen kwam de grote verrassing: we gingen namelijk naar JumpSquare! Daar hebben we anderhalf uur lang ontzettend veel plezier gehad. We konden daar van alles doen, zoals rennen als echte ninja's, springen op de trampolines en zelfs via een trampoline op een zacht opblaaskussen terechtkomen. Nadat de kinderen lekker moe en bezweet waren, gingen we terug naar de BSO waar de kinderen die van school waren opgehaald al stonden te wachten voor de lunch.

Na de lunch gingen we weer lekker voetballen en een aantal kinderen kozen ervoor om te gaan steppen. Vandaag was Linde verantwoordelijk voor de activiteit, namelijk "Stand in de Mand". Je moest er snel bij zijn, anders rolde de bal tussen je benen door! Als afsluiter van de dag sprongen we nog even op het springkussen. En toen was het alweer tijd om alle kindjes op te halen. Wat een geweldige dag vol avontuur en plezier!

          

Donderdag 9 mei

Gesloten IVM Hemelvaartsdag

Vrijdag 10 mei
Vandaag hadden alle kinderen een studiedag en dat betekende een vroege start van de dag. De kinderen waren razend benieuwd naar wat hen te wachten stond, maar wij hielden de verrassing nog even geheim. We begonnen de dag met een potje voetbal en verstoppertje, om daarna richting Speeltuin Helmond West te gaan. Echter, tot onze verrassing was de speeltuin nog gesloten. Gelukkig lieten we ons niet uit het veld slaan en besloten we gezamenlijk te gaan picknicken in de bossen. Dat bleek een geweldige zet, want in de bossen was er ook een klein speeltuintje waar de kinderen zich uitstekend vermaakten.

Na de picknick was het eindelijk tijd om naar de speeltuin te gaan. Wat hebben we daar een plezier gehad! Een paar kinderen waren wat nat geworden, maar dankzij het mooie weer was dat geen enkel probleem. We genoten van lekker fruit en zorgden ervoor dat iedereen goed bleef drinken. Terug op de BSO wachtte ons nog een verrassing: heerlijke ijsjes om de dag perfect af te sluiten! We sloten de dag af met een superleuke film, waarna de vrijdag ten einde liep en daarmee ook de week. Volgende week wacht ons weer een nieuw avontuur, maar daarover lees je meer in onze volgende blog vol plezier en avontuur!

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches