Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

De Brandevoortse Hoeve, beachvolleybal en slangen op de BSO! Week 27 – 2024

Maandag 1 juli
En dan is het alweer de laatste week voor de zomervakantie! Wat vliegt de tijd voorbij bij Sportstuif. Deze week verwelkomen we Bob, die begint in team Brandevoort. Welkom Bob! We hopen dat je het naar je zin zult hebben bij onze leuke BSO.


De dag begint met een stralend zonnetje. De kinderen worden opgehaald en na een verfrissend glaasje ranja en wat fruit start het activiteitenprogramma.
De jongste kinderen spelen Stopdans en laten supergave dansmoves zien! De middelste groep speelt Bommetje, terwijl de oudste kinderen fanatiek bezig zijn met Kringtrefbal. Wie kan iedereen het beste afgooien? Na nog wat vrije speeltijd worden de kinderen alweer opgehaald. Het was weer een geweldige dag vol plezier en beweging!

         

 

Dinsdag 2 juli
Op dinsdag 2 juli stonden er weer erg leuke activiteiten op het programma. Eerst trokken de Sportstuif-auto’s door Brandevoort, vol met lachende kinderen, op weg naar een nieuwe actieve dag bij Sportstuif.

's Middags speelde Linde met de jongste groep Leeuwenkooi. Wie verzamelt de meeste materialen in zijn hoepel? Die is de winnaar. De middelste groep speelde Beachvolleybal met Bob en de oudste groep speelde Kaartentikkertje met Marloes. Tik jij degene met een kaartje dat lager is dan dat van jou? Dan mag je het kaartje hebben. Wie heeft er aan het einde de meeste kaarten?

Het was weer een fantastische dag vol sport en spel!

          

 

Woensdag 3 juli
Op woensdag 3 juli begon de dag met wat buien. Daarom besloten de medewerkers van Sportstuif om hele bijzondere gasten uit te nodigen op de BSO. Voor deze gasten arriveerden, aten we gezamenlijk onze lunch. Daarna hadden de kinderen nog even wat vrije tijd voordat het hoge bezoek kwam!

Rond half drie verzamelden we de kinderen in de BSO-ruimte. Onze nieuwe collega Bob liet vol trots zijn huisdieren zien: Slangen! Eerst toonde hij twee kleine handslangen. Hij vertelde wat ze aten en hoe oud ze waren. De kinderen mochten ook even aan de huid voelen. Nadat de twee kleine slangetjes weer in hun hok zaten, liet Bob een grotere slang zien. Deze woog zo’n 8 kilo! Hij was prachtig zwart met een regenboogachtige gloed aan de zijkanten. Bob vertelde er van alles over, en de kinderen stelden zelf ook nog wat vragen aan Bob. We hebben van alles geleerd over de slangen en vonden het superleuk om ze te zien!

          

 

Donderdag 4 juli
En zo was het alweer donderdag. Gelukkig geen wolkje aan de lucht en prima temperaturen! Dus genoeg redenen om een sportief buitenprogramma te hebben in de middag. Na het ophalen van de kinderen stonden de ranjabekers en vers fruit al klaar. Een goede voorbereiding voor de sportieve middag.We speelden met de jongste kinderen "De heks en de toverfee" en de middelste groep begon met een potje Reactie-bal, gevolgd door Geluksestafette. En Bob speelde met de oudste groep Buskruit.

Het was weer een dag vol plezier en beweging onder de stralende zon!

         

 

Vrijdag 5 juli
Vrijdag was het alweer de laatste schooldag voor de kinderen. Ze kwamen erg enthousiast uit school en hadden van alles bij zich aan werkjes. Om dat te vieren hadden de medewerkers van Sportstuif iets leuks in gedachten: een uitstapje. Maar eerst was het tijd voor de lunch.

Na de lunch maakten we bekend wat we gingen doen: een bezoek aan de Brandevoortse Hoeve! Een superleuke speeltuin. De kinderen konden niet wachten en we stapten snel in de auto’s.Bij aankomst gingen de kinderen meteen spelen in de grote klimrekken. Tussendoor was er natuurlijk even tijd voor een glaasje ranja om op adem te komen. En dan weer snel door met spelen.

Het was een hele fijne dag en een geweldige start van de zomervakantie!

         



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches