Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

De grote Sportstuif quiz, feesttikkertje en een uitje naar ZIE-ZOO! Week 22 – 2024

Maandag 27 mei
We begonnen dit feest door de kinderen op te halen in onze blauwe Sportstuif-auto’s. Nadat we de kinderen hadden opgehaald, was het tijd om lekker vers fruit te eten en een glaasje ranja te drinken. Zodra iedereen op de tribune zat, was het tijd om met de activiteiten te beginnen.

De jongste kinderen gingen met Linde een feestelijk potje feesttikkertje spelen! De tikkers moesten een feesthoedje opzetten, wat er erg gezellig uitzag. De middelste groep speelde bij Marloes een spannende ronde "Ik hou van Holland". Als je een vraag goed had, mocht je het cadeau doorgeven. Ging de bom af, dan moest je een beweegopdracht doen. De oudste kinderen speelden bij Nikki een spannend potje winkeltrefbal.

Na al dat actieve bezig zijn, was het tijd om te trakteren, want Sportstuif was jarig. Iedereen kreeg een lekker zakje chips. Nadat iedereen het zakje had opgepeuzeld, gingen we lekker vrij spelen. Toen werden de kinderen alweer opgehaald en zat de feestelijke maandag erop!

          

Dinsdag 28 mei

De dinsdag is aangebroken. We haalden alle kinderen op en begonnen de dag met wat lekker vers fruit. Als activiteit stond vandaag de grote Sportstuif Quiz op het programma. Het waren allemaal vragen over Sportstuif en de juffen en meester. De kinderen wisten erg veel en er werd veel gelachen en gejuicht.

Ook werd er vandaag bekendgemaakt dat Jelle ons per 25 juni gaat verlaten. Nadat we 25 vragen hadden gesteld aan de kinderen, was het tijd om te trakteren! Vandaag kregen de kinderen een lekker zakje snoep om van te genieten. Daarna werd er nog fanatiek gevoetbald en verstoppertje gespeeld. Veel kinderen waren ook aan het steppen en skateboarden.

Na het eten van een peperkoek of rijstwafel werden de kinderen alweer opgehaald. Zo zat de dinsdag er alweer op.

          

Woensdag 29 mei

Vandaag was een bijzondere dag! Nadat we de boterhammen hadden opgegeten, was het tijd voor het evenement georganiseerd door onze stagiair Patrick. Hij had de Olympische Spelen voorbereid. Er kwamen verschillende sporten aan bod, zoals voetbal, hockey, lacrosse, boogschieten en er was zelfs een stormbaan. Het was superleuk om te doen en Helmond de Braak kwam ook langs om gezellig mee te doen.

Iedereen had veel plezier en de kinderen waren erg moe door het vele spelen. Nadat we lekker wat hadden gedronken en alles hadden opgeruimd, gingen we nog even vrij spelen. De tijd vloog voorbij en zo zat de woensdag er alweer op.

          

Donderdag 30 mei

Vandaag was het studiedag! De kinderen van de Wilhelminaschool kwamen bij ons spelen in plaats van naar school te gaan. We begonnen rustig met een spelletje en wat dansen. Toen iedereen er was, maakten we ons klaar voor het uitje van vandaag: Dierenpark Zie-ZOO in Volkel

Het was daar superleuk! We zagen miereneters, servals, stokstaartjes en een mega lange en dikke slang. Naast dieren kijken, leerden we ook veel! Na een groot stuk van de dierentuin gezien te hebben namen we een pauze en aten we onze boterhammetjes op. We bekeken hierna nog een paar dieren en gingen terug naar de auto. De terugweg was rustig; er vielen zelfs wat oogjes dicht.

Terug bij de BSO was het tijd voor het middagprogramma. We haalden alle kinderen van school op, aten fruit en verzamelden op de tribune voor de Grote Sportstuif Quiz met Jelle als quizmaster. De kinderen moesten bij de kleur gaan staan van het antwoord dat ze dachten dat juist was. Wat deden ze het goed en wat wisten ze veel!

Na de quiz ruimden we samen op en kregen de kinderen een lekkere traktatie. We bouwden nog een feestje met liedjes en de polonaise. Wat een heerlijke dag was het vandaag!

          

Vrijdag 31 mei

De laatste dag van deze geweldige week was aangebroken. We begonnen de dag met een gezamenlijke lunch. Nadat we hadden gegeten, gingen sommige kinderen lekker buiten een potje voetballen, terwijl anderen gingen steppen of binnen lekker tekenen. Na het genieten van vers fruit, was het tijd voor de activiteit van vandaag: een potje jachtseizoen in de Veste.

We verdeelden ons in twee teams: één team ging op de vlucht, terwijl het andere team moest zoeken. Om de zes minuten werd de locatie van het vluchtende team doorgestuurd. Uiteindelijk wist het vluchtende team te winnen door 45 minuten uit handen van het andere team te blijven.

Terug op de BSO was het tijd om een feestje te vieren voor een jarig kindje. Ze had zelfgemaakte cupcakes getrakteerd! Helaas kwam hiermee de feestweek tot een einde, maar we kijken nu alweer uit naar volgend jaar!


          
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches