Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

De stiekeme slaper, hoepelpong en kamelenrace! Week 11 - 2024

Maandag 11 maart
Vandaag was het een regenachtige dag. We hadden onze mooie blauwe Sportstuif-paraplu's bij ons om de kinderen op te halen. Gelukkig konden de kinderen lekker droog in de auto zitten terwijl ze naar Sportstuif werden gebracht. Na wat heerlijk vers fruit was het tijd voor de activiteiten. Helaas konden we niet naar buiten, dus gingen we binnen aan de slag.

Bij Jelle speelden we de alleskunner, een superleuk spel met verschillende activiteiten zoals cupflip, bekerblazen, een rondje tekenen en een quiz. Bij Nikki gingen ze aan de slag met de stiekeme slaper, een erg spannend spel waarbij de vraag was: wie kon de slaper ontdekken? En bij Marloes speelden de jongste kinderen het spel de makers en de krakers. Na de sportactiviteiten genoten we van een lekker koekje en vervolgden we binnen met droge spelletjes. Ondertussen werden de kinderen alweer opgehaald en zat de maandag erop.

          

Dinsdag 12 maart
Vandaag was het iets beter weer dan gisteren, maar toch liet de regen zich af en toe nog zien. Na het genieten van wat vers fruit, trokken we eropuit voor de activiteiten. Deze dag stond stagiair Patrick klaar met een spannende uitdaging voor de oudere kinderen: het allesbal spel. Er werd enthousiast samengewerkt en plezier gemaakt. Ondertussen gingen de jongste kinderen naar Linde, waar een fanatiek spelletje kwartet op het programma stond. Wie kon als eerste vier dezelfde voorwerpen verzamelen? De middelste groep kinderen daagden zichzelf uit bij Kim met een opwindend spelletje hoepelpong.

Na het smullen van een koekje, kozen sommigen ervoor om lekker buiten te voetballen, zelfs in de regen, terwijl anderen zich binnen warm hielden met een gezellig spelletje. Voor ze het wisten, was de dinsdag alweer voorbij.

          

Woensdag 12 maart
We begonnen de middag zoals gewoonlijk met een lunch op de BSO. Dit was wel nodig, want de kinderen hadden een vol programma vandaag. Nadat de boterhammetjes op waren, mocht er nog even vrij gespeeld worden. Ondertussen konden Linde en Marloes de woensdagmiddagactiviteit alvast voorbereiden. Dit was deze keer ‘de vloer is lava’ en de activiteit vond plaats in sporthal de Veste. Wist jij dat wij regelmatig een leuke gratis woensdagmiddagactiviteit organiseren voor alle basisschoolkinderen uit Brandevoort? Inschrijven hiervoor kan via onze website.

Eenmaal terug op de BSO zijn we met alle kinderen naar het skatebaantje naast het sportpark geweest. Veel kinderen hadden hun rolschaatsen, skateboard of step meegenomen naar Sportstuif, ideel natuurlijk! Hier hebben we lekker gespeeld en tricks geoefend. Daarmee sloten we een leuke woensdagmiddag af!

         

Vrijdag 14 maart
De dag begon goed, want het was vandaag tostidag! Dit doen we bij Sportstuif één keer in de maand op vrijdag. Alle kinderen mogen dan lekkere tosti's meenemen naar de BSO om van te genieten tijdens de lunch. Na het smullen van de tosti's trokken veel kinderen naar buiten voor een potje voetbal. Hierna was het alweer tijd voor een verfrissend stukje fruit. Dit keer zat er citroen bij het fruit, en we hebben het in het water gedaan zodat het water een heerlijk fris smaakje kreeg. De kinderen vonden dit verrukkelijk! 

Vandaag was het stagiair Jip die de activiteit leidde. Hij koos voor het spel kamelenrace! Iedereen kent dit spel natuurlijk wel van de kermis. De kinderen moesten goed mikken om de bal in de hoepel te laten rollen. Het was een spannende uitdaging waar iedereen zich kostelijk mee heeft vermaakt. Na de activiteit genoten de kinderen nog even van het buiten spelen en voordat we het wisten, was de vrijdag alweer voorbijgevlogen.

Maar de herinneringen aan de heerlijke tosti's, het verfrissende citroenwater en de spannende kamelenrace zouden nog lang in de herinnering van de kinderen blijven, en ze keken al uit naar de volgende avonturen die hen te wachten stonden.

          

 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches