Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Eénjarig bestaan Sportstuif Helmond Brandevoort! Week 22 – 2022

Een feestweek voor Sportstuif Brandevoort, op woensdag 1 juni bestaan we precies één jaar!

In het afgelopen jaar zijn we gegroeid tot een ambitieuze, leuke en sportieve BSO waar kinderen met veel plezier naar toe komen voor sport en spel, leuke uitstapjes en spelletjes met Roy, Linde en Mike. Hier zijn we uiteraard erg trots op en blij mee! Bedankt allemaal en op naar nog vele sportieve topjaren!

Maandag 30 mei

We trapten de week af met een gezellige, grote groep op maandag. Daarnaast hadden we ook nog een verjaardag te vieren! Na het fruit eten mocht de jarige op de tafel staan en werd ze toegezongen door de rest van de kinderen. Daar hoort natuurlijk ook een traktatie bij, smullen voor de kids! De kinderen ontworpen hun eigen activiteit door samen een sportparcours uit te zetten met verschillende opdrachten zoals door hoepels kruipen, slalommen tussen de pionnen en gooien met een bal. De pedagogisch medewerkers klokten de tijd zodat de kids precies bij konden houden wie er het snelst was. Een creatieve sportactiviteit dus!

  

Dinsdag 31 mei

Eén van de lievelingsspellen van onze BSO kids is dobbelestafette. Vanmiddag werd dit spel dan ook weer eens gespeeld. In drie gelijke teams strijden de teams tegen elkaar om zo snel mogelijk alle pionnen omgedraaid te krijgen. Dit doe je door de getallen 1 tot en met 6 te gooien en vervolgens deze pion(nen) om te draaien. Na drie spannende potjes, waarbij alle teams één keer wonnen, was het tijd voor een welverdiend koekje. Hierna mocht er natuurlijk vrij gespeeld worden, waarbij de kids hun eigen keuze mogen maken om binnen of buiten aan de slag te gaan. Enkele kids zijn gaan voetballen terwijl er binnen met de lego gespeeld werd.

         

Woensdag 1 juni
Een hele bijzondere dag vandaag, onze schitterende sportieve BSO in Brandevoort bestaat namelijk precies één jaar! Dit wilden we graag vieren met alle kinderen in Brandevoort en omgeving. Helaas waren de weergoden ons niet zo gunstig gezind. De regen kwam met bakken uit de hemel, waardoor wij onze woensdagmiddagactiviteit met de springkussens iets moesten aanpassen. In aangepaste vorm stond de stormbaan in onze binnenruimte en was buiten het springkussenkasteel en een voetbalactiviteit klaargezet. Er kwamen zo’n 30 kinderen op de gratis sportactiviteit af, waarmee het een gezellige middag werd!



Donderdag 2 juni

Vandaag hadden we maar een klein groepje, maar dat maakte de dag zeker niet minder leuk! Na het ophalen van de kinderen zijn we meteen naar de BSO gegaan om fruit te eten. Hierna stond er een hele leuke activiteit op ons te wachten: sportbingo. Pedagogisch medewerkster Linde had over het gehele sportpark plaatjes met een nummer erop verstopt en alle kinderen kregen hun eigen bingokaart. De opdracht was duidelijk: zo snel mogelijk alle plaatjes vinden en het juiste nummer noteren op je bingokaart. Lukt je dit als eerste, kom dan zo snel mogelijk naar Linde toe om je kaart te laten controleren. Is deze goed, dan ben jij de winnaar! Het ging er fanatiek aan toe bij de sportactiviteit en het is alle kinderen gelukt om een volle bingokaart te scoren.

          

Vrijdag 3 juni

In de ochtend zijn we naar diverse speeltuintjes in Brandevoort geweest met de kinderen van OBS Brandevoort, zij hadden namelijk hun laatste vakantiedag. Hierna hebben we lekker wat fruit gegeten en een film opgezet, een beetje ontspanning is natuurlijk ook belangrijk op een lange BSO dag. Om 12.30 uur mochten we de kinderen van Mondomijn en de Vendelier ophalen en hierna hebben we gezamenlijk geluncht met overheerlijke tosti’s! Het middagprogramma was een bezoekje aan Speeltuin Helmond-West. Een topmiddag met prachtig weer en vrijheid voor de kinderen om lekker te spelen. Rond 16.00 uur kwamen wij terug op de BSO, sommige kinderen voetballen namelijk op vrijdagmiddag bij SV Brandevoort. Wat is er nu handiger dan dat uw kinderen vanuit de BSO direct door kunnen naar de voetbaltraining, bij Sportstuif is dit mogelijk! Informeren naar de mogelijkheden is altijd mogelijk.

         
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches