Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif Brandevoort is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Handbal, steen-papier-schaar estafette en het ABC-spel! Week 23 – 2024

Maandag 3 juni
De eerste week van juni is alweer begonnen. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel! We gingen weer met de Sportstuif-auto's langs de basisscholen in Brandevoort. Toen alle kinderen gearriveerd waren, dronken we ranja en aten we lekker fruit.

Hierna kon ons activiteitenprogramma van start gaan! Onze jongste kinderen speelden de Chinese muur. Welk kind kan het vaakst oversteken zonder getikt te worden door de anderen? De middelste groep speelde het ABC-spel, wat ook erg leuk was. De oudste kinderen speelden kwartet trefbal. Samenwerking is de sleutel tot succes, en het afgooien van kinderen draagt bij aan het verzamelen van jow kwartet! Het was weer een dag vol plezier en sportieve uitdagingen.

         

Dinsdag 4 juni
Weer een nieuwe dag bij Sporstuif! De kinderen druppelden binnen en na onze welbekende fruit- en ranjaroutine gingen we weer van start met het activiteitenprogramma. De jongste kinderen speelden tikkertje met de geheime verlosser, terwijl de middelste groep mastermind speelden. De oudste groep kinderen speelden reactie rovertje. Alle kinderen hadden weer flink gesport en gingen aan het einde van de dag voldaan met hun ouders mee naar huis.

         

Woensdag 5 juni
Op woensdag moesten we een kleinere groep kinderen ophalen. Daarna hebben we gezellig samen onze lunch gegeten. Tijdens de lunch hebben we met de kinderen besproken welke activiteit zij het leukste vonden. Er werd unaniem gestemd voor superbal! Na wat vrij spelen en het eten van fruit, gingen we superbal spelen. De kinderen waren erg fanatiek en de ballen vlogen in het rond. Daarna werd er nog gevoetbald en gestept. Voordat we het wisten, waren de ouders er alweer om de kinderen op te halen. Het was opnieuw een dag vol plezier en energie bij Sporstuif!

         

Donderdag 6 juni
Donderdag was een prachtige dag waarop de zon vol scheen! Een ideale dag voor onze BSO. Nadat alle kinderen waren opgehaald, konden ze fruit eten en ranja drinken. Dit keer zat er ook verse meloen bij, die natuurlijk als eerste opging!

Daarna werd op de tribune uitgelegd welke kinderen welk spel gingen doen en we konden starten! De jongste kinderen speelden het safarispel. Kunnen alle dieren de overkant bereiken zonder afgetikt te worden? De middelste groep kinderen speelden"drie is te veel", en de oudste groep kinderen ontdekten hoe leuk handbal is. 

We hadden ook nog geluk vandaag, er was namelijk een verjaardag te vieren! Kinderen mogen bij Sportstuif dan trakteren op iets lekkers. De kinderen hadden het na de activiteit erg warm en daarom was het extra leuk dat er getrakteerd werd met waterijsjes! Het was een dag vol zon, plezier en verkoeling bij Sporstuif.

         

Vrijdag 7 juni
Het was alweer vrijdag, dus bijna tijd voor het weekend. Maar voordat het zover was, maakten we er natuurlijk nog een leuke en sportieve dag van.
We begonnen met de lunch die de kinderen hadden meegenomen. Het was weer een zonnige dag, perfect voor buitenactiviteiten.
Na een korte tijd van vrije speeltijd gingen we met z'n allen steen-papier-schaar estafette doen. Het was erg spannend, en net toen je dacht dat groep 2 ging winnen, versloeg groep 1 hen op het nippertje met steen-papier-schaar. Bij dit spel heb je soms ook wat geluk nodig.

We sloten de middag af met battle-tikkertje. Welke tikker kon de meeste kinderen tikken? Na de activiteit werd er flink gevoetbald en binnen tekenden de kinderen nog mooie tekeningen. Zo kwam deze vrijdag ten einde en luidden we het weekend in.

         



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches