Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Hollandse leeuwen, mastermind en boksen! Week 42 – 2022

Lees in de blog van week 42 alles over de bezigheden bij sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Brandevoort. Onze kinderen hebben vorige week een bokstraining gevolgd, verzorgd door Roy. Er zijn ook heel veel herfstkunstwerkjes gemaakt, onder begeleiding van Linde, Micky en Janne. Wil jij weten wat er in de afgelopen week nog meer gebeurd is bij ons? Lees dan nu verder in onze weekblog!

Maandag 17 oktober
Er is weer een nieuwe week van start, wij hopen dat jullie allemaal een goed weekend hebben gehad. Wij hebben weer zin in de nieuwe week bij Sportstuif! De sportactiviteit die we vandaag speelden heet, Hollandse Leeuwen. Bij dit spel gaat de leeuwenvanger in het midden van het veld staan. De rest van de kinderen zijn de leeuwen, die allemaal aan dezelfde kant van het veld gaan staan. Wanneer de leeuwenvanger heel hard ‘’HOLLANDSE’’ roept, roepen de leeuwen zo hard mogelijk ‘’LEEUWEN’’ terug. Op dit moment mogen alle leeuwen oversteken en moet de leeuwenvanger de leeuwen proberen te vangen. De leeuwenvanger moet een leeuw helemaal van de grond af tillen om hem te vangen. Zodra deze gevangen is, gaat hij of zij helpen om de andere kinderen te vangen.



Dinsdag 18 oktober

Pedagogisch medewerkers Micky en Linde hebben in de ochtend diverse Halloween-knutselopdrachten voorbereidt zoals het maken van pompoenen en spinnenwebben. Direct na het fruit eten, mogen de kinderen hun jassen aandoen en buiten verzamelen op het voetbalveld voor de activiteit. Vandaag stonden er zoals iedere dinsdag twee sportactiviteiten op de planning. Dit waren (opnieuw) Hollandse Leeuwen en Mastermind. Voor een aantal van jullie zal dit spel bekend in de oren klinken. Het is namelijk een sportspel, wat door ons in een sportief jasje is gestoken. Er worden twee teams gemaakt, die ieder een eigen code moeten raden. De kinderen beginnen aan de ene kant van het veld en aan de andere kant staat de spelleider met de geheime codes. Pedagogisch medewerkster Janne had twee geheime kleurcodes bedacht, deze bestond uit 5 verschillende kleuren. Beide teams hebben 5 ballen in verschillende kleuren. Als eerst moesten ze de eerste kleur raden. Zodra ze met de juiste kleur bal kwamen, mochten ze deze neerleggen en kon de tweede kleur geraden worden. Heb je de verkeerde kleur, dan moet je zo snel mogelijk omdraaien en de bal terugbrengen. Welk team lukt het om als eerste de geheime code te kraken?

         

Woensdag 19 oktober

Vandaag hadden bijna alle basisscholen een studiedag. Dit is alleen maar leuk, want wij bij Sportstuif staan dan voor jullie klaar! Vanaf 07:30 uur in de ochtend zijn de kinderen welkom om lekker bij ons te komen spelen. Deze keer kwamen er de hele dag kinderen van de Vendelier, Mondomijn en In het hart van het Hout spelen. We hebben de ochtend doorgebracht op de BSO. Er is heerlijk gevoetbald, geknutseld en we hebben een spannende film gekeken. Omdat het bijna Halloween is hebben we de film Hotel Transsylvanië gekeken. In de middag hebben de kinderen zelfs Bikinibroek, de stad van Spongebob, nagemaakt in het zand. Op het einde van de middag hebben we ook nog een hele moeilijke Disneyquiz gespeeld. De kinderen wisten heel veel!



Donderdag 20 oktober
Donderdag alweer! De dagen vliegen voorbij bij Sportstuif, zeker wanneer het leuk is!
Enkele kinderen hadden ook vandaag weer een studiedag en met hun zijn we naar MonkeyTown geweest. Hier hebben we de ochtend doorgebracht en fijn gespeeld. Voor de sportactiviteit had Roy de boksspullen vanuit ons kantoor meegenomen. Er werden tweetallen gemaakt en ieder tweetal mocht een set bokshandschoenen én een stootkussen pakken. De kinderen hebben geoefend met stoten, schoppen en het maken van combinaties. Op het einde mochten de kinderen ook nog even sparren met Roy! Een super vette bokstraining!

         

Vrijdag 21 oktober

Vanochtend zijn we de dag weer op tijd begonnen omdat we weer een studiedag hadden! Eerst hebben we gezellig spelletjes gespeeld zoals twister, doolhof en gebouwd met de dominosteentjes. Later in de ochtend hebben we verschillende leuke proefjes uitgevoerd. Een van deze proefjes was een ballon opblazen met behulp van azijn en zuiveringszout. De ochtend hebben we sportief afgesloten met een parcours boksen en een potje voetbal. Na het voetballen was het tijd om kinderen van school te gaan halen. Na het ophalen zijn we boterhammen gaan eten en hierna zijn we weer gaan boksen. Dit ging er fanatiek aan toe! Na het boksen mochten de hun eigen weg gaan. Zo ging de een lekker naar buiten om te voetballen, te steppen of in het zand te spelen en de ander naar binnen creatief aan het werk om Halloween versieringen te maken. Later in de middag hebben we lekker fruit gegeten en nog een koekje. Veel kinderen werden al op tijd opgehaald omdat de herfstvakantie vandaag natuurlijk begonnen is. Wij wensen alle lezers een hele fijn vakanties en zijn volgende week weer terug met onze weekblog!

         
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches