Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kaartentikkertje, mastermind en kwartet trefbal! Week 14 - 2024

Maandag 8 april
Gesloten i.v.m. 2e paasdag

Dinsdag 9 april
Vandaag was er een studiedag van de vendelier en de Wilhelmina school. Vanaf half 8 druppelde iedereen binnen. Omdat het de dag na Pasen was hebben we als activiteit 'Paaseitjes zoeken' gedaan.
De kinderen mochten door (bijna) het hele gebouw eitjes zoeken. De laatste 2 eitjes waren erg lastig te vinden. Marloes en Linde hadden deze in hun jaszak. Na een hint wisten de kinderen ook de laatste 2 te bemachtigen. Daarna zijn we lekker nog buiten gaan spelen. Om 11:45 uur begonnen we aan de lunch omdat we tosti's gingen maken. Die waren goed bevallen. Nog even vrij spelen en het was alweer tijd om de andere kinderen van school te halen!.

In de middag gingen we de andere kinderen ophalen van de scholen en gingen we lekker fruit eten. Na het fruitmomentje gingen we door naar de drie super leuke activiteiten van vandaag. Bij Kim gingen de jongste kinderen diamantenroof spelen en wat was dit een spannend spel! De middelste groep ging bij Jelle kaartentikkertje spelen. Als je een hoge kaart kreeg, had je geluk. En Nikki had vandaag de oudste kinderen en die gingen ultimate bal spelen. Daarbij moesten de twee teams goed met elkaar overspelen. Nadat alle kinderen rode wangetjes hadden omdat ze zo goed hadden meegedaan, kregen ze een lekker koekje. Daarna werden de eerste kinderen alweer opgehaald en zat de dinsdag erop.

          

Woensdag 10 april

Vandaag was het heerlijk weer, perfect om buiten te spelen, en dat is precies wat iedereen deed. Het skatebaantje bij de BSO is sinds kort erg populair, dus ook vandaag gingen we er weer naartoe. Iedereen had ontzettend veel plezier en genoot van het skaten. Nadat iedereen terug was gekeerd, was het tijd om super bal te spelen. In het midden van het veld lag een basketbal, en de kinderen moesten proberen deze naar de overkant te krijgen door andere ballen erop te gooien. Wat een geweldig spel was dat! Iedereen had enorm veel plezier. Daarna was het tijd voor een verfrissend drankje na het sporten, en zo zat ook deze woensdag er weer op.

          

Donderdag 11 april

Vandaag is het alweer donderdag, en op donderdag is het vaak gezellig druk op de BSO. Nadat iedereen uit school is gehaald en fruit heeft gegeten, is het tijd voor een activiteit. Er stonden vandaag drie super leuke activiteiten op de planning. De jongsten gingen met Pien leeuwtje "Het is etenstijd" spelen. Een spel waarbij je goed moest luisteren naar wat de leeuw zei. Want als de leeuw zei "het is etenstijd", moest je zorgen dat je niet getikt werd. De middelsten gingen met Marloes Mastermind spelen. Je moest uiteindelijk een kleurcode raden, en als je dat deed, had je gewonnen. En bij Jelle waren de oudsten, en die gingen een heel spannend potje winkeltrefbal spelen. Zodra je punten scoorde, kon je extra power-ups kopen. Dat was ook echt super leuk om te spelen. Na nog lekker vrij te hebben gespeeld, was het alweer het einde van de donderdag.

          

Vrijdag 12 april

Het zonnetje scheen en de lucht was blauw. Zo begon de vrijdag. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald, was het tijd om gezamenlijk te lunchen. Na de lunch begon het helaas te regenen, maar niet getreurd, ook binnen hadden we genoeg leuks om te doen en te spelen. Toen het weer wat beter werd, bedachten onze stagiaires Jip en Lars een superleuke activiteit: kwartet trefbal. Er waren 4 teams en elke keer dat je iemand van een ander team af gooide, mocht je een materiaal kiezen. Als je 4 dezelfde materialen had bij je eigen team, mochten deze niet meer worden gestolen. Na veel plezier en bezwete hoofdjes, genoten we van een lekker koekje. Na het koekje werd er buiten nog volop gevoetbald en werden er ook hele mooie doelpunten gemaakt. Maar helaas kwam er aan alle pret weer een einde. Deze week ging erg snel voorbij, maar wat hebben we weer veel plezier gemaakt.

          
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches