Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Brandevoort! Week 52 en 1 - 2022 en 2023

Kerstvakantie! We hebben weer veel leuke activiteiten gedaan gedurende de afgelopen twee weken. Zo zijn we bijvoorbeeld op uitstapje geweest naar Megabowling Eindhoven, Jumpsquare, Monkeytown en nog veel meer leuke plekken! Ook hebben we weer uitdagende, sportieve activiteiten op de BSO gedaan. Zijn jullie benieuwd naar wat we tijdens de kerstvakantie hebben gedaan? Lees dan snel verder in onze weekblog!

Week 52 – 2022
Maandag zaten onze kinderen en pedagogisch medewerkers thuis aan het kerstdiner met familie en waren we dus ook gesloten. De week begon daarom voor ons op de dinsdag. Het eerste uitje van de kerstvakantie was al meteen een leuke. We zijn namelijk samen met Sportstuif Helmond de Braak naar Megabowling geweest. Hier hebben we een heleboel strikes gegooid! Op woensdag zijn we naar de schaatsbaan in Geldrop geweest en hier hebben we heerlijk geschaatst. We hebben verschillende kunsten laten zien op het ijs. Op donderdag zijn we samen met Sportstuif Helmond de Braak naar Jumpsquare geweest. Hier hebben we vele salto’s gemaakt, spelletjes gespeeld en allerlei moeilijke parcouren gevolgd. Op vrijdag, de laatste dag van deze geweldig leuke week, stond er weer een uitstapje op de planning. We zijn naar Kids Jump Fair XL van Leef Geldrop-Mierlo geweest. De organisatie had ervoor gezorgd dat sportzaal de Coevering volledig bezet was met reusachtige springkussens en stormbanen. Daar weten onze kinderen wel raad mee! En zo sloten we de eerste (sportieve) week af. Wij wensen iedere een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2023! 

          

Week 1 – 2023
Op maandag begonnen we met een dag op de BSO in Brandevoort. We kregen bezoek van onze collega's en kinderen vanuit locaties Beek en Donk en Helmond de Braak. We hebben verschillende sport en spel activiteiten gedaan zoals steen-papier-schaar estafette, superbal en kat-en-muistikkertje. Het was een erg gezellige en leuke dag. Op dinsdag hadden we een flinke groep kinderen, we hebben dan ook iets leuks verzonnen om op de BSO te doen. We speelde het spel Jachtseizoen. Op woensdag zijn we op uitstapje geweest naar Monkeytown, hier hebben we de hele middag lekker geklommen en geklauterd als echte aapjes. Op donderdag hadden we weer een flinke groep kinderen, PM'er Janne had een spel bedacht, levend Among Us! Dit is een spel wat je normaal gesproken op de computer speelt, iedereen krijgt een kaartje met zijn of haar rol, team groen de ‘crewmates’ en team rood de ‘imposters’. Iedereen moest opzoek naar verschillende opdrachten die verspreid lagen over het sportpark. Als een opdracht gevonden was moesten ze deze uitvoeren. Het waren sport opdrachten zoals, springen, hinkelen en koprollen. De imposters (verraders) moesten proberen om van de crewmates te winnen, dit moesten ze ook nog eens doen zonder ontdekt te worden, dit was extra moeilijk want de imposters waren maar met drieën. De groep met de meest uitgevoerde opdrachten wint! Op vrijdag begonnen we met lekker buitenspelen, veel voetballen en lekker hockeyen. Hierna hebben we koekjes gebakken, terwijl de koekjes in de oven stonden was het lunchtijd, het was vandaag tosti vrijdag! Dan kunnen jullie denk ik al raden wat we gegeten hebben. Nadat de tosti’s op waren hebben we lekker buiten gespeeld. In de middag hebben we de koekjes versierd met verschillende kleuren glazuur en hagelslag en spekjes. Hierna mochten we natuurlijk ook een koekje proeven! We kunnen terugkijken op een succesvolle kerstvakantie waarin we vele leuke activiteiten hebben ondernemen met onze kinderen. 

          



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches