Een super leuke BSO met veel aandacht voor sport en spel!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Helmond Brandevoort! Week 52 en week 1 - 2023/2024

In deze weekblog lees je alles over de laatste week van 2023 en de eerste week van 2024. We hebben in de kerstvakantie weer leuke avonturen beleefd, zijn jullie benieuwd wat wij deze twee weken hebben uitgespookt? Lees dan snel verder!

Week 52

Maandag 25 december en dinsdag 26 december
 nam de BSO even een kerstbreak. Wij hopen dat jullie allemaal fantastische dagen hebben gehad, vol gezelligheid en wellicht wat leuke cadeautjes hier en daar. Heb jullie genoten van de feestdagen?

Woensdag 27 december
Vandaag waren de deuren van Sportstuif Helmond Brandevoort weer wagenwijd geopend en er stond een fantastisch uitje op het programma. Samen met Sportstuif Helmond de Braak trokken we erop uit naar het avontuurlijke Billybird Park Hemelrijk in Volkel. Er waren binnen in het zeeroversland tallozen avonturen voor ons te ontdekken. Wat hebben wij hier weer genoten. Na terugkomst op de BSO hebben we samen heerlijke wafels versierd waarna we ze lekker hebben opgesnoept. Dit was genieten!

          

Donderdag 28 december
De dag begon met een bruisend potje duo-verstoppertje. Na een stevige, lekkere lunch begaven we ons richting de sportzaal in de Veste. Daar transformeerde we de zaal tot het strijdtoneel van een waanzinnige nerf-battle! Aan de andere kant van de zaal wachtte een free run-paradijs op ons. We makten koprollen, sprongen over muren en toverden radslagen tevoorschijn. Het was echt een te gekke middag vol avontuur en actie! Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben van deze dag als wij.  

          

Vrijdag 29 december
vandaag beleefden we de officiële knaller van de laatste BSO-dag, van het jaar! ’s Ochtends lieten we onze creativiteit los tijdens een bruisende quiz, waarbij iedereen op de meest verrassende manieren naar het pionnetje moest komen. Er werd gesprongen, gekropen en gehuppeld op hilarische wijze!
’s Middags maakten wij een reis naar Geldrop voor het spectaculaire Kids jump Fair XL georganiseerd door Leef! Geldrop-Mierlo. In sportzaal de Coevering wachtten allerlei opblaasbare springkussen op ons, en geloof me, we konden er geen genoeg van krijgen! Wat een ontzettend leuke afsluiting van het jaar!

          

 

Week 1

Maandag 1 januari
Vandaag rustte we nog even uit, de BSO was dicht, ter ere van nieuwjaarsdag. We betreden een sprankelend nieuw jaar. Het team van Sportstuif Helmond Brandevoort wil jullie allemaal een heel gezond, sportief en gelukkig 2024 wensen. Lezen jullie in 2024 weer fanatiek mee met onze weekblog?!

Dinsdag 2 januari
Vandaag stond er een groots en geweldig uitje op het programma: een bezoek aan Ted’s Arcade! Een waar paradijs, waar we ons konden onderdompelen in een overvloed aan waanzinnige games. De joysticks en knoppen vormden onze magische poort naar avontuur en competitie. Wat hebben we hier een geweldige dag gehad, Ted’s Arcade bedankt!

          

 

Woensdag 3 januari
De dag begon met een episch potje verstoppertje, waarin de spanning ervoor zorgde dat het een echt ochtendavontuur was. De dag werd pas echt legendarisch toen we ’s middags neerstreken bij Jumpsquare in Eindhoven. Hier werden niet alleen back-flips tot kunst verheven, maar we waagden ons ook aan het hagen aan een trapezium, alsof we acrobaten in de dop waren! Opnieuw een waanzinnig vette middag bij Jumpsquare, waar de grenzen van plezier en durf werden opgezocht.

 

Donderdag 4 januari
vandaag brak er een van de zeldzame, drogere dagen van de week aan, waardoor we weer volop konden spelen op het voetbalveld. Ook hadden we vandaag weer een buitenactiviteit, we speelden een spannend tikspel waarbij twee gedreven tikkers elkaar uitdaagden. Niet te vergeten was de geweldige strijd tussen Nikki en Lisa, die een verrassend leuke rivaliteit ontketenden! ’s Middags werd de pret voortgezet in de sportzaal van Sportstuif Helmond de Braak. Hier speelden we een fanatieke trefbalwedstrijd, waarbij de competitieve spirit hoogtij vierde. Alsof dat nog niet genoeg was, konden we ons uitleven op een luchtkussen en slingerden we aan de touwen als heuse acrobaten. Gelukkig trotseerden we de regen en beleefden we, tegen alle verwachtingen in, een actieve en onvergetelijke middag samen.

Vrijdag 5 januari
De ochtend begonnen we met een opgewonden rit naar Jump XL in Eersel. Eenmaal daar, werden we overdonderd door de gaafheid van deze plek! We kregen maar liefst 1,5 uur de kans om als ware springkampioenen te schitteren. Terug op de BSO namen we even de tijd om te relaxen en te smullen van overheerlijke boterhammen. De rest van de middag was een waar speelparadijs, waarin we tussen de buien door zoveel mogelijk naar buiten gingen. Het was een bruisende afsluiting van de vakantie, waar gezelligheid en sportieve avonturen hand in hand gingen.

 

Wij zijn benieuwd wat vonden jullie het hoogtepunt van de vakantie? Laat het weten onder onze weekblog post op Facebook of Instagram



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches