Sinds eind zomer 2021 zijn onze 3 meiden aangemeld bij sportstuif Brandevoort. Na een eerste kennismaking met bijbehorende rondleiding op het terrein (sportpark Brandevoort) zijn we direct enthousiast!
Sinds het begin van dit schooljaar gaan onze kids 1-2x per week naar de BSO. Iedere keer weer met enorm veel plezier. Ze worden keurig netjes uit school gehaald middels een busje en gaan dan eerst lekker wat drinken en een gezond/lekker tussendoortje eten. Het ligt aan het weer (en natuurlijk ook aan de mood van de kids) wat er vervolgens gaat gebeuren. Lekker sportief buiten bezig zijn (denk aan voetballen, hockeyen, speurtocht, dansen of gewoon lekker vrij spelen) of lekker binnen knutselen, een spelletje spelen of iets bouwen.
Op een langere middag/studiedag/vakantiedag wordt er vaak iets extra's gedaan. Denk aan We jump, kids plaza, brandevoortse hoeve of lekker sporten/gymen in een gymzaal. Voor een boterhammetje wordt ook gezorgd. De begeleiding is superleuk en perfect. Leuke jonge enthousiaste leiding welke de kids altijd aansporen op een goede manier. Ze passen de activiteiten aan aan de leeftijden en ontwikkelingsniveaus van de kids. Kortom: we zijn enorm blij met de sportstuif!
Als laatste grote pluspunt; ze zijn enorm flexibel! Uren kun je doorgeven, maar mocht er iets veranderen is dat geen enkel probleem. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht en meegedacht.

Valerie Pluijmen Valerie Pluijmen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Meivakantie week 1 en 2! Week 17 en 18 - 2024

De meivakantie voor de basisschoolkinderen uit Helmond zit er alweer op! We kijken weer terug op twee fantastische weken meivakantie waarin we  allerlei leuke uitstapjes hebben gemaakt. Daarnaast zijn we ook lekker actief geweest in de gymzaal en op onze eigen locatie. Benieuwd naar al onze verhalen, lees dan lekker mee!

We trappen de eerste vakantieweek af met onze eigen versie van de Olympische Spelen. Er zijn allerlei leuke wedstrijdjes, zoals hoogspringen, kogelstoten, verspringen en sprinten. Alle kinderen hebben enorm hun best gedaan en geprobeerd om zo'n hoog mogelijke score te behalen! Later op de middag speelden we ook onze eigen sportieve versie van het spel 'Among Us'. Later in de week hebben we nog uitstapjes gemaakt naar MonkeyTown en het PSV museum. De kinderen vonden het te gek om een kijkje te nemen in de geschiedenis van de kampioen van Nederland! Hier zagen we onder andere kampioensschalen, bekers en allerlei oude wedstrijdshirtjes.

          .          

Tijdens de tweede week van de meivakantie hebben we genoten van het heerlijke weer! Op enkele dagen hadden we een activiteitenprogramma op de BSO. Zo hebben we bijvoorbeeld de alleskunner en opnieuw de Olympische Spelen gespeeld. Daarnaast hebben we ook deze week weer toffe uitstapjes gemaakt naar Veldhoven Zoo en Jumpsquare! We mochten zelf de papegaaien voeren in de dierentuin en zagen verder ook nog kamelen, zebra's en de Amerikaanse zeearend. Bij Jumpsquare hebben we onszelf weer heerlijk uit kunnen levend op de trampolines. Zo proberen we in de vakanties altijd nét een stapje extra te zetten en gave, sportieve activiteiten te ondernemen met de kinderen. 

                    
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches