Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Mens erger je niet, cup cakes bakken en Bounce Valley! Week 6 - 2023

Welkom bij onze nieuwe weekblog, we hebben weer een superfantastische week achter de rug! We hebben weer leuke activiteiten gedaan zoals Mens erger je niet, stoeien, kringtrefbal en we hebben cup cakes gebakken. Ook zijn we op uitstapje geweest naar Sportstuif Someren en Bounce Valley.  Ben jij benieuwd wat we nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder in onze weekblog!

Maandag 6 februari
Het weekend is weer voorbijgevlogen, wij staan weer klaar voor de start van een nieuwe week!

Na het ophalen van de kinderen met onze mooie blauwe Sportstuif auto’s. Hebben we gezamenlijk fruit gegeten waarna we meteen de jassen aantrokken en naar buiten gingen. Hier stond Micky al klaar voor de activiteit van vandaag. We speelde Mens Erger Je Niet! Wij hebben hier een sportieve draai aan gegeven. We maakte een speelveld met een middellijn. Aan beide uiteinden van het veld stonden drie poortjes. In ieder poortje stond één iemand die het doel moest gaan verdedigen. Je moest proberen om met een zachte bal te scoren bij een goaltje tegen over je. Je mocht de bal met heel je lichaam afweren maar ging die door je poortje dan was je af en dan mocht iemand anders die langs de kant stond jouw plaats innemen. We zijn zelfs nog wat langer doorgegaan met dit spelletje omdat ze het zo leuk vonden!

          

Dinsdag 7 februari
Vandaag hadden we weer twee leuke activiteiten op de planning staan! We speelden ringen tikkertje en stoeien! Bij het stoeien ging het er fanatiek aan toe, we maakten tweetallen en moesten op onze handen en tenen leunen nu moesten ze proberen om bij elkaar de armen weg te trekken, als je op de grond neerkwam had je dat potje verloren. Na veel potjes gespeeld te hebben met verschillende tweetallen was het tijd voor een leuke afsluiting, we speelde hierna ziekenhuis tikkertje. Na het sporten was het tijd om vrij te spelen, er werd flink buiten gespeeld maar ook binnen ging het er leuk aan toe!

          

Woensdag 8 februari
Vandaag was het weer tijd voor een studiedag! De kinderen van basisschool De Vendelier hoefde vandaag niet naar school en mochten gezellig bij ons komen spelen. In de ochtend zijn we meteen begonnen met een verrassing te maken voor Micky, dit hebben we wel stiekem gedaan omdat het natuurlijk nog even geheim moest blijven. Naast dat we geknutseld hebben zijn we ook bezig geweest in de keuken, vandaag hebben we chocolade en vanille cup cakes gebakken. Ook hebben we buiten lekker gespeeld. Na het ochtendprogramma was het tijd om de rest van de kinderen van school te halen en te lunchen. Waarna we een bezoekje brachten aan Sportstuif Someren! Hier hebben we heerlijk buiten gespeeld en mee gedaan aan de activiteit, we deden huizen tikkertje! We hebben hard ons best gedaan en hebben ook een koekje verdiend. Later in de middag zijn we weer vertrokken naar onze eigen BSO waar we bij terugkomst nog lekker gevoetbald hebben!

          

Donderdag 9 februari
De dag begon al vroeg vandaag! We zijn begonnen met vrij spelen hierna kwam Helmond de Braak op bezoek. Toen we allemaal compleet waren zijn we naar Bounce Valley gegaan! De kinderen waren zo blij, ze sprongen een gat in de lucht en hadden er helemaal zin in. Nadat we terugkwamen van Bounce Valley begon de middag met het ophalen van alle kinderen die geen studiedag hadden.

Een speciale dag vandaag Janne was namelijk jarig, dit moest gevierd worden! Na het fruit eten mocht Janne plaatsnemen op de tafel en werd er luidkeels voor haar gezongen. Hierna gingen we snel de jassen aan trekken en naar buiten voor de activiteit. Vandaag speelde we bootcamptikkertje en kringtrefbal. 2 leuke intensieve spellen. Na de activiteiten verzamelden we allemaal op de stenen trap want Janne had een lekkere traktatie voor ons bij!

          

Vrijdag 10 februari
Na het ophalen van de kinderen was het tijd om te lunchen. Na de lunch hadden we heerlijk buiten gespeeld. We hadden een hut gemaakt, paardje gespeeld en gevoetbald. De tijd vloog voorbij voordat we het wisten was het half drie en gingen we nog wat kinderen van school halen, hierna hebben we fruit gegeten. Toen iedereen fruit had gegeten en een bekertje ranja gedronken had was het tijd voor een activiteit! We speelde vandaag kringtrefbal. Bij dit spelletje wordt er een grote kring gemaakt met pionnen, twee kinderen staan in het midden van de ring en de rest van de kinderen staan om de kring heen. De kinderen die om de kring staan moeten proberen om de kinderen in de kring af te gooien, gooide je iemand af, dan mocht je zelf plaatsnemen in de kring om de ballen te ontwijken. Na het spel was het tijd voor een lekker koekje. Hierna hebben we nog lekker buiten gespeeld, we speelden basketbal, voetbal, Ezelen en paardje! Weer een geslaagde middag bij Sportstuif!

          



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches