Onze kinderen gaan met heel veel plezier naar Sportstuif in Brandevoort. Ze vinden het heerlijk om na school lekker buiten bezig te zijn, leuke spelletjes of gewoon lekker voetballen. Maar er is ook voldoende ruimte voor een spelletje of lekker knutselen, net waar de kinderen zin in hebben.

De flexibiliteit van het team is echt fantastisch ze denken echt met je mee, wat in deze tijden echt heel erg fijn is. Het team is lekker sportief en enthousiast wat het voor de kinderen extra leuk maakt om te gaan.

In de vakanties hebben ze een leuk en gevarieerd programma. Onze kinderen gaan met plezier naar Sportstuif!

Marieke Koningen Marieke Koningen
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Ouder-kindtoernooi, Buikschuiven en Sponzentikkertje! Week 26 – 2024

Maandag 24 juni
We tellen af richting de zomervakantie en zo brak de een-na-laatste week aan. Een hele warme week met hoge temperaturen. Helaas ook alweer de laatste twee dagen van onze Jelle.

Maandag was het een fijne dag om buiten te zijn. De kinderen werden van school opgehaald en de ranja en het fruit stonden alweer klaar voor ze. Daarna zijn we met z'n allen naar buiten gegaan voor de middagactiviteit. Marloes speelde met de jongste kinderen Dierentuintikkertje. Lukt het de kinderen om over te steken zonder getikt te worden door de dieren die in de hoepel staan? 1, 2, 3… rennen maar! Linde speelde met de middelste kinderen Memory estafette. Dat was een echte nek-aan-nekrace! En Jelle speelde op zijn één-na-laatste dag Supermario trefbal. Je ziet dat de kinderen steeds beter kunnen gooien en beter mikken. Daarna werd er nog lekker buiten gespeeld en kwam er een einde aan de dag.

         

 

Dinsdag 25 juni
Op dinsdag schoten de temperaturen omhoog en werd het zo’n 30 graden. Dat betekende natuurlijk dat er veel water gedronken moest worden en dat de kinderen zich goed moesten insmeren. Buiten op het voetbalveld verbrand je namelijk in no time!

Linde speelde met de oudste kinderen oberrace. De kinderen lieten hun ober-skills zien! Jelle speelde op zijn allerlaatste dag met de middelste groep Watertrefbal. De kinderen gooiden elkaar af met herbruikbare waterballonnen. Daarna hebben ze er ook mee overgegooid. Nikki speelde met de jongste kinderen Sponzentikkertje op muziek. De tikkers mochten met een natte spons andere kinderen aftikken. Dat was lekker afkoelen in de brandende zon.

Jelle trakteerde voor de allerlaatste keer deze dag. Hij werd flink verwend met cadeaus en tekeningen van de kinderen. Ook hadden wij als team Brandevoort nog een leuk geschenk voor hem. Wij en de kinderen hebben ontzettend genoten van Jelle en bedanken hem voor alle inzet en mooie momenten bij Sportstuif! Het ga je goed, Jelle!

         

 

Woensdag 26 juni
Toen brak de woensdag alweer aan. Opnieuw een super warme dag. In de ochtend was het de laatste peutergymles. Het waren super leuke lessen waarin de peuters genoten hebben. En wij natuurlijk ook van hen! De volgende reeks peutergym zal na de vakantie weer plaatsvinden. Hou daarom de site ‘Samen bij Sportstuif’ goed in de gaten.

We begonnen de middag met het ophalen van de kinderen. Gelukkig was het binnen een aangename temperatuur om de lunch te eten. Linde en Roy hadden een hele leuke middagactiviteit klaargezet. We gingen namelijk Buikschuiven! De kinderen waren van tevoren geïnformeerd om zwemspullen mee te nemen zodat ze niet voor verrassingen kwamen te staan. Het ene kind schoof nog verder over de baan dan het andere kind. Ook Roy waagde zich eraan en je ziet het resultaat hier op de foto. Er werd ook nog gespeeld met de waterballonnen. Zo vloog de warme dag alweer voorbij.

         

 

Donderdag 27 juni
Donderdag tikten de temperaturen weer de 30 graden aan. Er werd eerst binnen fruit gegeten en ranja gedronken. Daarna hebben we de kinderen ingesmeerd met zonnebrand voordat we het activiteitenprogramma begonnen. Opnieuw hebben we waterspelletjes gespeeld. De oudste groep ging Waterballonnen overgooien. Let op dat ze niet knappen! Met de middelste groep speelden we Sponzentrefbal en de jongste kinderen deden Sponzentikkertje. Weer een dag vol waterpret!

         

 

Vrijdag 28 juni
De dag van het Ouder-kindtoernooi brak aan! We hadden een mooi aantal inschrijvingen en dus een leuke groep. Maar voordat het zover was, kwamen de kinderen natuurlijk uit school en aten hun lunch op. Er werd nog fijn buiten gespeeld met de steppen en er werd gevoetbald.

Rond kwart voor vier druppelden de ouders binnen voor het toernooi en om vier uur verzamelden we op de tribune. Roy hield het welkomstwoordje en we begonnen met z'n allen het Mens-erger-je-niet trefbalspel. Zowel de kinderen als de ouders deden fanatiek mee. Er werd goed samengespeeld en er werden mooie goals gemaakt. Daarna gingen we met z'n allen Kat en Muis spelen. Dit keer was het ieder voor zich. Als er twee lintjes afgepakt werden, was je af en moest je langs de kant wachten. De kinderen waren snel en behendig, maar alle ouders die meededen lieten zich niet kennen! Na deze twee spellen gingen we binnen even wat drinken. Toen de korte pauze voorbij was, gingen we verder met de minigames. Die bestonden uit: bowlen, steen-papier-schaar estafette, jeu de boules in hockeyvorm, kubb, geluksestafette en kaartenestafette. De kinderen gingen met hun ouders enthousiast aan de slag. De tijd vloog voorbij en dus was het alweer tijd voor de afsluiting. Onder het genot van fruitspiesjes reikten Marloes en Linde nog oorkondes en medailles uit aan de kinderen. Het was een zéér geslaagde dag!

         
 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches