Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews
Laat een review achter

Waterspelletjes, volleybal en filmkijken! Week 20 - 2022

Beste lezer, leuk dat je de tijd neemt om onze blog te lezen. Deze blog wordt geschreven door medewerkers van Sportstuif Brandevoort en zij proberen aan de hand van hun dagelijkse verhalen een inkijkje te geven binnen onze BSO. Dit is de weekblog van week 20. Het goede weer zit er weer aan te komen en wat is er dan leuker voor uw kind dan een BSO die veel buiten is en waar de kinderen alle vrijheid krijgen om dingen te ondernemen! Kom snel eens kijken bij Sportstuif Brandevoort, neem contact met ons op via de mail, telefonisch of spreek ons gerust aan op het schoolplein van uw kind(eren).

Maandag 16 mei

We zijn weer begonnen met een nieuwe week op de BSO, opnieuw in het gezelschap van onze goede vriend de zon! Onze kinderen hadden vandaag de keuze uit voetbal of hockey als sportactiviteit. Na enkele spannende wedstrijdjes onderling, was het tijd voor een pauze onder het genot van een koekje en koude ranja. Vervolgens speelden we met de hele groep nog ‘’pakkertje’’, bij dit spel mag één kind zichzelf verstoppen en gaat de rest van de kinderen op zoek naar hem of haar. Binnen werd er ook nog geknutseld en getekend, want ook hier hebben de kinderen de ruimte voor bij Sportstuif.



Dinsdag 17 mei

Vandaag was het maar liefst 27 graden in Helmond, hier spelen de medewerkers van Sportstuif natuurlijk op in en dat betekent: waterspelletjes! Er werd een waterestafette klaargezet. De bedoeling van dit spel is dat de kinderen proberen om een bekertje te vullen met water bij de volle emmer, deze boven het hoofd door te geven aan de rest van de groep en vervolgens leeg te gooien in de andere emmer. Het team dat na drie minuten het meeste water heeft verzameld, wint het spel! Hierna werd er natuurlijk nog veel lol gemaakt met de rest van het water!

          

Woensdag 18 mei

Op deze zonnige woensdagochtend stond de eerste les van de nieuwe peutergymreeks op de planning. Opnieuw een volle groep peuters die samen met hun papa of mama lekker komen bewegen onder leiding van pedagogisch medewerker Linde. De peuters leren zo om samen te spelen en zijn ook bezig met springen, rollen, vangen en vele andere grondvormen van bewegen. Erg goed voor de motorische ontwikkeling van een peuter! In de middag bieden wij ook nog gratis sportactiviteiten aan voor de basisschooljeugd uit de omgeving.

Donderdag 19 mei
Veel kinderen en geweldig weer = de ideale combinatie voor een sport BSO! Nadat alle kinderen opgehaald waren op school, stond het fruit klaar. Met het gezonde fruithapje in de maag en veel energie zijn we daarna begonnen aan de sportactiviteit, dit was volleybal. Op de beachvolleybalvelden hebben de kinderen het serveren en smashen geoefend, voordat het tijd was voor een partijtje. Hierbij speelden uiteraard ook alle pedagogisch medewerkers mee met de kinderen. Met veel plezier werd er ruim een uur gespeeld, waarna alle kinderen met rode wangetjes één voor één werden opgehaald door papa of mama.

         

Vrijdag 20 mei

Code rood vandaag! Althans, dat was de weersvoorspelling in Noord-Brabant. Uiteraard waren wij hier ook op voorbereid. Vandaag dan ook geen sportactiviteit buiten maar een filmmiddag voor de kinderen. Onze binnenruimte werd omgebouwd tot een ware bioscoop. De lampen gingen uit, de stoelen werden voor het scherm neergezet en Disney+ opgestart! Natuurlijk is een bioscoop ook niet compleet zonder popcorn. Na het filmkijken zijn we tussen de buien door nog even lekker naar buiten geweest voor een potje voetbal, voordat het weekend alweer voor de deur stond.


 



Ons team

Roy Olislagers
Roy Olislagers Vestigingsmanager
Linde Koolen
Linde Koolen
Nikki Schrijvers
Nikki Schrijvers
Jelle Sanders
Jelle Sanders
Marloes Derks
Marloes Derks
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches