Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wat een mooi weer, wij doen leuke waterspellen! - week 26

Maandag 24 juni

Yes het is weer maandag, dat betekend dat wij weer met de kinderen mogen gaan spelen! Deze week werd het lekker weer dus met de activiteiten deden we wat rustiger aan. We begonnen met de eerste activiteit, dat was beker beaker. In het veld stonden allemaal bekers. Iedereen had een eigen vak. Je probeerde door te rollen, te schoppen of te gooien een van de bekers om te krijgen. In een van de bekers zat een klein balletje verstopt. Wie het balletje als eerste had gevonden was de winnaar!

Daarna speelden we voetbal 3 op een rij. De kinderen porberen te scoren bij Ferd. Als je raak had gescoord rende je naar het 3 op een rij vak en probeerde je met een pittenzakje in een van de hoepels te gooien. Het was een spannend potje maar vooral heel erg leuk!

 

Dinsdag 25 juni

Vandaag was het lekker tijd om af te koelen. We begonnen eerst met een stukje groente en fruit en een koude beker ranja of water. Daarna mochten de kinderen van ons vrij spelen. We vulden voor de kinderen emmers met water. Hier hadden we waterpistooltjes in, balsponzen, en zelfs waterkannonnen. De kinderen gingen elkaar lekker nat maken. We hadden een veld afgezet waar de kinderen in nat mochten worden, was je niet in het veld dan was je veilig! Nadat de kleren helemaal nat waren en iedereen afgekoeld was gingen we een potje voetballen om even op te drogen. Ook hadden we een tafel buiten neergezet in de schaduw waar de kinderen een spelletje konden spelen of even lekker konden tekenen. Vandaag speelden Nederland tegen Oostenrijk dus waren de kinderen mooie versiering aan het maken om vanavond bij de wedstrijd op te hangen!

Wat hebben we weer een leuke dag gehad, tot morgen!

 

Woensdag 26 juni

Wij hebben iets super leuks gehaald voor bij Sportstuif Cuijk, namelijk een buikschuifbaan! We hadden hem voor de kinderen klaar gezet maar eerst was het tijd voor een stukje fruit en een lekker bekertje ranja. Daarna hadden we ons omgekleed, we deden allemaal onze bikini badpak of zwembroek aan. We gingen klaar staan om vervolgens heel hard te rennen en te glijden op de buikschuif baan. Na het vele plezier op de buikschuifbaan was het tijd om op te drogen in de zon. We legde onze handdoek klaar en gingen even lekker in de zon liggen. We pakte er een boekje bij of kletste met elkaar. Daarna was het tijd voor een lekker ijsje.

 

Donderdag 27 juni

Ook vandaag was het weer tijd om lekker met water te spelen want het is weer een mooie dag vandaag. We begonnen eerst even met vrij spelen. Een aantal kinderen gingen knutselen en de rest ging voetballen. Daarna was het tijd om ons alvast om te kleden en goed in te smeren met zonnebrand. We aten samen een stukje fruit, dronken onze beker ranja of water leeg en gingen met ze allen naar buiten. Daar stond weer de buikschuifbaan klaar en een aantal water spelletjes. Sommige kinderen hadden hun eigen pistool meegenomen, en wat waren die stoer!

Wanneer de kinderen in het vak kwamen mochten ze elkaar nat maken. We hadden waterpistolen, waterkanonnen en sponzen om elkaar nat te maken. Aan het einde van de middag speelden we nog 10 tellen in de rimboe en binnen nog wat bordspelletjes.

 

Vrijdag 28 juni

Het is alweer bijna weekend. Wij hadden weer leuke spelletjes op de planning staan. We begonnen vandaag met eerst even een potje voetbal. We schoten heel hard in de goal. Linksboven, rechtsboven of met een trucje de kinderen kunnen het allemaal! Daarna gingen we met de waterkanonnen spelen. Deze keer maakten we elkaar niet nat maar gingen we mikoefeningen doen. We hadden wat spulletjes op tafel neergezet die de kinderen met de waterkanon om moesten proberen te schieten. Dat was toch best wel moeilijk… Daarna speelden we tegen elkaar een potje flessenvoetbal en toen was de dag alweer voorbij. Nog even een koekje en dan naar huis toe. Fijn weekend allemaal!

 



Ons team

Ferd van Vliet
Ferd van Vliet Vestigingsmanager
Sam Broere
Sam Broere
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches