Wat een ontzettend leuke BSO! Veel oog voor de kinderen en ontzettend lief allemaal. Kinderen kunnen meedoen met de activiteit of lekker knutselen, voor iedereen wat te doen. Ik raad Sportstuif Deurne iederen zeker aan!!!

Carlijn Carlijn
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie 2022 bij Sportstuif Deurne! Week 30 t/m 35 - 2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

Zomervakantie week 1
Zomervakantie; dat betekent bij Sportstuif een planning vol met leuke uitstapjes en sportieve activiteiten! We zijn deze week bij Klein Zwitserland en speeltuin de Speuldries geweest, daarnaast hebben we andere dagen de alleskunner, een spelenkermis, een voetbaltoernooi en een escaperoom gedaan. Sportstuif Venray is dinsdag bij ons op bezoek gekomen om er samen met ons een leuke en gezellige dag van te maken. Naast onze activiteiten is er de hele week ook genoeg ruimte geweest om zelf een leuk spelletje te spelen of vrij te spelen in de gymzaal of buiten. Wat hebben we deze week, ook met het mooie weer, veel plezier gehad!

 

Zomervakantie week 2

Na een drukke eerste week gaan we met veel energie de tweede week in. Deze week hebben we in Venray gespeeld, hebben we Expeditie Robinson gedaan, zijn we bij Toverland geweest, hebben we in de Speuldries gespeeld en zijn we bij Monkeytown geweest. Wat een gave activiteiten hadden we weer op het programma staan. We hebben echte Robinsons gezien die niet bang zijn voor de eetproef. Super knap om geblinddoekt vanalles te eten. In Toverland waren de boomstammen voor sommige nog erg spannend. We hebben daarna veel buiten met water gespeeld. Het was ook wel erg warm. Wat hebben we een leuke week gehad. Dit is pas echt vakantie!

 

Zomervakantie week 3

Tijdens de vakantie hebben we een afwisselend programma. We gaan vaak op uitstapjes en als dat niet kan doen we bij de BSO super leuke activiteiten. Zo is het voor iedereen vakantie. We beginnen de dag in de vakantie altijd rustig, veel kinderen willen vrij spelen in de gymzaal of een strijkkralenplank maken in de keuken. In de ochtend eten we samen fruit en drinken we een glaasje ranja. Na het fruit eten gaan we lekker buiten vrij spelen. De leukste spellen worden dan bedacht door de kinderen. ’s Middags lunchen we met z’n allen samen. Wat een gezellig moment van de dag is dit ook altijd. Na de lunch bieden we een activiteit aan. Na de activiteit gaan we weer lekker vrij spelen. In de derde week hebben we minute to win it gespeeld, zijn we in Irrland geweest, hebben we in het zandbos gespeeld en zijn we bij Mattelplay geweest. Heel veel leuke activiteiten weer!

 

Zomervakantie week 4

We zijn alweer over de helft van de vakantie. Wat gaat de vakantie toch snel voorbij met zoveel leuke dingen. We zijn in de vierde week bij de Wouterbergen geweest, zijn gaan jumpen bij WeJump, hebben een escape room gedaan, hebben geapenkooid, zijn bij Hemelrijk geweest en hebben bij de dieren in de dierentuin gekeken.

 

Op vrijdag zijn we naar ZooParc Overloon geweest. Dit is een mooie dierentuin waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Tijdens de route in de dierentuin zijn er veel avonturenpaden. Deze vinden de kinderen helemaal geweldig. Er wordt er dan ook geen een overgeslagen. ’s Middags krijgen de witte tijgers te eten, hier gaan we natuurlijk even kijken. We kijken allemaal onze ogen uit. Zo’n grote stukken vlees krijgen de witte tijgers. Nadat we de hele dierentuin door zijn gaan we nog lekker in de speeltuin spelen. Wat een leuke afsluiter van de week was dit zeg!

 

Zomervakantie week 5

Week vijf van de vakantie staat alweer voor de deur. Sportstuif Someren komt maandag naar Deurne, we beginnen de dag met tien tellen in de rimboe. De kinderen hebben zelf verstopplekken gemaakt. En wat zitten er goede verstopplekken tussen. Op dinsdag hebben een sportieve bingo gedaan. De kinderen wisten maar niet van ophouden. ’s Middags wilde er een paar graag laten zien hoe lang ze konden rennen. De kinderen die wilde mochten mee doen met de piepjestest. We hebben veel gezweet vandaag en super goed meegedaan met allen activiteiten dat we ’s middags wel een wafel verdiend hebben. Deze mogen we zelf nog versieren. Woensdag zijn we samen met Sportstuif Venray naar de Wanrooijse Bergen geweest, hier hebben de kinderen heel veel gespeeld! Donderdag hebben we een super gaaf parcour in de gymzaal gedaan. Hierbij maken we onder andere gebruik van de klimwand en de touwen. ’s Middags is het zo warm dat we een watergevecht houden. Op vrijdag komt Sportstuif Venray naar Deurne. We spelen veel in de gymzaal vandaag, het weer zit niet zo mee.

Zomervakantie week 6

De laatste week alweer. Wat is de vakantie voorbij gevlogen. Deze week is het feest. Sportstuif Deurne bestaat vijf jaar en dit moeten we vieren. We hebben een bericht ontvangen, dit is een hint waar het cadeau is. Dit bericht moeten we alleen eerst nog ontcijferen. Alle kinderen helpen super goed mee om erachter te komen waar het cadeau is. We komen erachter dat we buiten moeten gaan kijken. Snel gaan we naar buiten om daar te zoeken. We komen een schatkist tegen, hier zit alleen een slot op. Elke dag kunnen we een opdracht doen om een cijfer te ontvangen. Vrijdag zou de schatkist dan opengaan. We hebben deze week springkussens in de gymzaal staan. We hebben ook de laserguns. Dit wordt een leuke week! Op dinsdag spelen we Expeditie Robinson. We hebben ook deze keer weer veel echte Robinsons gezien. Woensdag gaan we in Venray naar speeltuin 't speelvlak. Hier zit ook een stormbaan bij. Alle kinderen verbazen ons hoe makkelijk ze hier overheen gaan. Donderdag spelen we de alleskunner. Wat wordt er goed aangemoedigd vanuit de kinderen die het al gelukt is. We sluiten de vakantie af met spelen bij WeJump. Wat een leuke vakantie. We gaan in het weekend even goed bij komen. Vanaf maandag start het nieuwe schooljaar weer. Wij hebben er heel veel zin in!



Ons team

Steffi Nellen
Steffi Nellen Vestiginsmanager
Davy Althuizen
Davy Althuizen
Jaike Maandag
Jaike Maandag
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Bram van den Eerenbeemt
Bram van den Eerenbeemt
Valmir Zurapi
Valmir Zurapi
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches