Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

PSV-tikkertje, Pokémon trefbal en drie op een rij in week 19-2024

Maandag 6 mei

De kinderen moesten weer gewoon naar school vandaag, dat was voor veel weer even wennen na 2 weken vakantie. Gelukkig zat de sfeer er wel goed in want PSV was zondag kampioen geworden en dat was niet onopgemerkt gebleven. In de auto werden dan ook al verschillende PSV-liedjes gezongen en zelf een PSV-activiteit bedacht door de kinderen. Na het fruit eten gingen we dan ook lekker naar buiten om deze activiteit in PSV-stijl te gaan spelen.

PSV-tikkertje gaat als volgt, er worden 2 scheidsrechters gekozen die gaan tikken. De rest van de kinderen zijn de PSV-spelers, word getikt door een scheidsrechter dan krijg je een gele kaart. Deze gele kaart is een lintje die je gaat halen aan de zijkant van het veld, je doet je lintje om en je mag weer meedoen. Word je met een lintje om getikt dan krijg je een rode kaart en moet je even aan de zijkant gaan staan. Staan er 3 kinderen met een rode kaart aan de zijkant dan mag de eerste weer meedoen. Een superleuk tikspel en hoe leuk is het dat het zelfbedacht is door de kinderen. We speelden een aantal fanatieke potjes tot we allemaal moe waren geworden van het rennen. De rest van de middag werd er nog lekker zelf gespeeld, buiten werd er gevoetbald en gestept. Binnen werden er tekeningen gemaakt, spelletjes gespeeld en knutselwerkjes gemaakt.

 

Dinsdag 7 mei

Er stond ons een gezellige middag te wachten met een grote groep kinderen. Op dinsdag komen er altijd de meeste kinderen bij ons spelen en dat vinden we mega gezellig. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald op school was het tijd om gezamenlijk fruit te eten. Er werd gezellig gekletst en ondertussen smikkelden we van de lekkere stukjes fruit. Na het fruit eten was het tijd om een verjaardag te vieren. We zingen dan met z’n allen voor de jarige en daarna mag hij of zij een cadeautje kiezen uit de cadeautjes bak. Onze jarige had ook nog een heerlijke traktatie bij, lekkere cakejes en wederom in PSV-stijl. Na het vieren van de verjaardag gingen we naar buiten voor de activiteiten van vandaag.

De groep jongere kinderen speelden schipper mag ik overvaren en de oudere kinderen speelden drie op een rij estafette. Schipper mag ik overvaren kennen de meeste wel, een kindje begint in het midden van het veld en de andere staan op de lijn. Iedereen zingt het bijbehorende liedje en daarna zegt de schipper hoe iedereen naar de overkant moet. Iedereen verplaatst zich op die manier naar de overkant, bijvoorbeeld springen als een kikker of huppelend. De schipper kan je dan tikken zodat er meer hulpjes bijkomen. Bij drie op een rij maken we 2 groepen, elke groep krijgt een kleur pionnen. De eerste van de groepjes leggen het parcourtje af en leggen hun pion in een van de hoepels. Het groepje dat als eerste drie pionnen van hun kleur op een rij heeft liggen verdient een punt. Er werd fanatiek meegedaan met de activiteiten en zelfs toen er zelf gespeeld mocht worden gingen de kinderen nog even door. We hadden een super geslaagde middag met een heerlijk zonnetje.

 

Woensdag 8 mei

Het is alweer woensdag, voor veel kinderen bijna weekend want in verband met Hemelvaart zijn veel kinderen donderdag en vrijdag lekker vrij. Veel kinderen hebben leuke plannen tijdens het lange weekend dus daar werd al flink naar uitgekeken. Tijdens het eten van onze boterhammen bespraken we dan ook alle plannen en kletsten we over van alles en nog wat. Na de boterhammen werd er al lekker gespeeld, er werd gevoetbald, tekeningen gemaakt en geknutseld voor moederdag. Omdat het zondag Moederdag is gingen we mooie medailles maken, eerst inkleuren, dan uitknippen en dan een mooi touwtje eraan. Daar zullen onze mama’s vast heel blij mee zijn. Nadat de andere kinderen waren opgehaald en we met z’n allen fruit hadden gegeten konden we naar buiten voor de activiteit.

We gingen Pokémon trefbal spelen en daar hadden we wel zin in. We kozen 2 Pokémon trainers uit en zij kregen de Pokéballen om de Pokémons mee te vangen. Door met de bal iemand af te gooien kon je Pokémons vangen, het afgegooide kindje ging dan in het vakje staan van de trainer. Stonden er 3 Pokémons in het vak dan mocht de eerste weer terug in het spel. Er werd supergoed gespeeld door iedereen en na een paar rondjes met verschillende trainers vonden we het een goed moment om zelf te gaan spelen. We voetbalden en speelden buiten in het zonnetje. Binnen werd er nog flink geknutseld en getekend voor Moederdag en zo sloten we langzaam onze middag alweer af.

 

Donderdag 9 mei

Vandaag waren wij gesloten in verband met Hemelvaart.

 

Vrijdag 10 mei

Het is de laatste dag van de week en vandaag hadden wij nog een leuke studiedag op de planning staan. Bij binnenkomst werd er lekker gespeeld, er werd buiten gestept en gevoetbald. Binnen werd er nog getekend en maakte we mooie kleurplaten. Na het fruit eten was het tijd om op pad te gaan, we stapte in de auto en die bracht ons bij de Philips Fruittuin. Hier konden we heerlijk spelen in de speeltuin, bij het restaurantje dronken we heerlijke appelsap met appels uit de fruittuin. Om er een echte feestdag van te maken aten we ook een lekkere tosti of pannenkoek tijdens de lunch.

Na de lunch speelden we nog even in de speeltuin, er werd geschommeld, geklommen en gegleden van de glijbaan. Na een tijdje was het alweer tijd om terug te gaan naar de BSO. Eenmaal terug op de BSO speelden we nog lekker buiten op de step. Na een paar rondjes steppen gingen we nog even binnen tekeningen maken en aten we nog wat fruit. We sloten onze dag af met lekker spelen in het zonnetje en zo hadden we een geslaagde studiedag gehad.

 



Ons team

Lisanne Megens Vestigingsmanager
Lisanne Megens Vestigingsmanager
Janne Dekker
Janne Dekker
Yasin El Nahhas
Yasin El Nahhas
Rogier Vannisselroij
Rogier Vannisselroij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches