Een super leuke opvang voor de kinderen. Niet alleen na school, maar ook voor studiedagen en vakanties. Wanneer er voor de kinderen een studiedag is, wordt er gekeken of er een leuk uitstapje georganiseerd kan worden. Er is op locatie genoeg ruimte om sport en spel te kunnen organiseren.

Moniek Moniek
5 /5
bij Google reviews

Alweer de 6de voorbereidingsweek - Week 14 2023

Maandag 03-03-2023

Vandaag hebben we weer contact gehad met een aantal nieuwe interesses. De lijst met aanmeldingen en interesses wordt steeds maar groter. Daar worden wij heel blij van! Dat wil ook zeggen dat wij ons team graag willen gaan uitbreiden. Ben jij sportminded, gedreven, flexibel en vind je het mega leuk om met kinderen te werken? Heb je een relevante studie afgerond zoals bijvoorbeeld: pedagogiek, pedagogisch medewerker, sport & bewegen, sportkunde of ALO? Wacht dan niet langer en solliciteer via vacatures@sportstuif.nl. Daarnaast zijn we in de middag nog gaan flyeren in de buurt van de Coevering. Veel gezinnen hebben weer een mooie gekleurde Sportstuif flyer van ons mogen ontvangen.

Dinsdag 04-03-2023

Misschien ben je ons wel tegengekomen na schooltijd in de buurt van de Coevering. Daar zijn wij namelijk bezig geweest met flyeren en hebben wij aan veel ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en kinderen ons mooie concept mogen uitdragen. Wat leuk om al die positieve reacties te horen van jullie! In de middag hebben we een bezoek gebracht aan Sportstuif Helmond Brandevoort.
Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd voor een lekker bordje met fruit en een bekertje ranja. Hierna gingen we allemaal naar buiten voor de activiteit die op het programma stond. De grote groep werd in tweeën gesplitst, waarbij de ene groep hoepeltikkertje ging spelen en de andere groep kreeftentikkertje. De begeleiding deed ook mee en wat was het spannend!

Woensdag 05-03-2023

Sportstuif Geldrop heeft meegeholpen bij een project vanuit Leef Geldrop-Mierlo nijntje beweegwandeling. Je krijgt een bingokaart, waar jij de juiste groente en fruit kunt aanstrepen. Kaart vol? Super! Ook hebben we speciale gasten. Kom jij kijken wie dat zullen zijn? O ja, er ligt ook nog een schat verstopt. De route is ongeveer 1 km. In de middag zijn we verder gegaan met onze huis-aan-huis flyerronde in de wijk de Coevering. 

Donderdag 06-03-2023

Misschien ben je ons in de ochtend tegengekomen in de buurt van basisschool De Rots en De Regenboog in de Coevering. Daar zijn we namelijk bezig geweest met flyeren. Hierna hebben we nog wat administratieve voorbereidingen getroffen. Het in orde maken van de locatie map, mails en appjes beantwoorden. Deze middag hebben we bezoek gebracht aan Sportstuif Helmond Brandevoort. Nadat de kinderen van de scholen waren opgehaald, was het tijd voor een lekker bordje met fruit en een beker ranja.

Vrijdag 07-03-2023

Vandaag hebben rondleidingen gegeven aan ouders/verzorgers op onze locatie VV-Geldrop. We hebben de ruimte laten zien waar wij zitten, buiten terrein en verteld hoe onze dag indeling eruit ziet. De kinderen komen Maandag wennen fijn om te zien dat de ouders/verzorgers zo enthousiast waren!

 



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen

Bo Meijers
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches