Hele fijne opvang met een sportief tintje. Wil je even niks actief doen dan kan dat ook... mogelijkheden genoeg.

Luci Luci
5 /5
bij Google reviews

BSO Sportstuif ontdekken & flyeren Week 10 – 2023

Maandag 06-03-2023

Vandaag hebben we samen de wijk Braakhuizen - noord in Geldrop geflyerd. Daarna heeft Rudy mij nog uitleg gegeven over de programma’s op mijn laptop. In de middag heb ik bij de BSO Veldhoven Basko meegelopen waarvan ik de kinderen mee op ging halen van school. Als activiteit hebben we twister XL en 4 op een rij gespeeld met de kinderen. Er was ook een feestje die dag.

Dinsdag 07-03-2023

Ik mag meelopen bij BSO Brandevoort. Ik heb samen met een collega de kinderen opgehaald op school en bij de BSO afgezet. Ik heb met de kinderen verschillende spellen gedaan zoals: Monopoly, Ezelen, Lego en twister.

Woensdag 08-03-2023

Samen hebben we een protocol gelezen over eten en drinken. In de middag zijn we gaan flyeren op de markt in Geldrop. Daarna hebben we de wijk Skandia In Geldrop geflyerd. Vanuit Leef hebben ze een activiteit gepland voor kinderen na school in de Sporthal de Coevering daar hebben we geflyerd. Ook hebben we in het Winkelcentrum de Coevering geflyerd.

Donderdag 09-03-2023

We hebben in de ochtend geflyerd in de wijk Lord of the Rings In de middag mocht in meelopen bij de BSO in Someren. Ik heb samen met een collega kinderen opgehaald van school en reedt terug naar de BSO samen met de kinderen in de taxi. Tussen de buien door hebben we de spellen Mastermind & superbal gespeeld. Toen we daarmee klaar waren heb ik met een paar kinderen memorie gespeeld en vliegtuigjes gemaakt.

 

Vrijdag 10-03-2023

Vandaag hebben we de Hulst in Geldrop geflyerd.



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen

Bo Meijers
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches