Het leuke aan Sportstuif is dat de kinderen de hele dag lekker actief bezig zijn. Elke dag hebben ze weer een leuke beweegactiviteit op de planning staan!

Maartje Maartje
5 /5
bij Google reviews

Flyeren, meehelpen verschillende Sportstuif BSO locaties - Week 12 2023

Maandag 20-03-2023

Sportstuif Geldrop heeft in de ochtend bij elkaar gezeten op het hoofdkantoor. In de middag heeft Sportstuif Geldrop meegelopen bij Sportstuif Veldhoven Basko. Samen hebben we de kinderen lopend opgehaald want het was heerlijk weer. Na het fruit eten hebben we als activiteit weerwolven van wakkerdam gespeeld.

Weerwolven van wakkerdam: De spelers zijn verdeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven. Het spel wordt geleid door een onpartijdige spelleider en verloopt in een opeenvolging van dagen en nachten: 's nachts eten de weerwolven een onschuldige burger op, overdag zinnen de dorpelingen (samen met de weerwolven) op wraak en wordt één van hen op de brandstapel gegooid. De burgers proberen alle weerwolven uit het dorp te doden, omgekeerd willen de weerwolven alle burgers opeten.

Dinsdag 21-03-2023

In de middag stond Sportstuif Geldrop mee te helpen bij Sportstuif Helmond Brandevoort. Met de blauwe auto’s zijn we naar 2 scholen gereden en hebben we de kinderen opgehaald. Met het fruit eten vertelde de kinderen dat ze een leuk spelletje hadden gespeeld op school. Als activiteit hebben we de stopdans gedaan daarna heb ik met een paar kinderen gevoetbald.

Woensdag 22-03-2023

Sportstuif Geldrop liep vandaag mee bij Sportstuif Meerhoven Strijp. We hebben de blauwe Sportstuif auto’s gestart en rijden naar school om de kinderen op te halen. Op woensdag en vrijdag zijn de kinderen vroeg uit en lunchen we gezamenlijk. De kinderen spelen hierna vrij ze waren bezig met vliegtuigjes maken, lego, tekenen en sommige kinderen waren buiten aan het voetballen. Daarna gingen we samen fruit eten ze hadden honger want het bordje was snel op. Als activiteit hebben we spons-water-vuur gespeeld. De kinderen deden allemaal fanatiek mee en waren enthousiast.

Donderdag 23-03-2023

In de ochtend zit Sportstuif Geldrop bij elkaar we bespreken welke wijken en scholen we nog moeten flyeren voordat de locatie open gaat. In de middag staat Sportstuif Geldrop bij Sportstuif Helmond de Braak. We hebben de kinderen lopend opgehaald daarna was het tijd voor het fruit eten. We hebben als activiteit voetbalgolf en tikkertje gespeeld tussen de spellen door hebben we een regenboog gespot.

Vrijdag 24-03-2023

Sportstuif Geldrop heeft de wijk Braakhuizen geflyerd. Toen basisschool De Ganzebloem uit was hebben we daar flyers uitgedeeld.



Ons team

Rudy Wolters
Rudy Wolters Vestigingsmanager
Ymke Lustermans-Janssen
Ymke Lustermans-Janssen

Bo Meijers
Bas Cuppen
Bas Cuppen
Juul den Tuinder
Juul den Tuinder

Pedagogisch coaches