Echt een TOP BSO! Goede afwisseling tussen sporten - rustige activiteiten én alles in teamverband. Je leert dus sportief samen te werken in een gezellige omgeving met een jonge, dynamische leiding. En als bonus maken ze met grote regelmaat leuke uitstapjes zoals de bios of een (indoor) speeltuin. Echt gaaf!

Janssen Janssen
5 /5
bij Google reviews

Handelse speeltuin, estafette en ontspanning! Week 21 - 2024

Wederom een korte week, maar wel een week met heel veel leuke activiteiten en uitstapjes! Zo hebben we Steen-, papier-, schaarestafette gedaan, maar zijn we ook naar de Handelse speeltuin geweest. Benieuwd hoe onze week eruit zag? Lees dan snel verder... 

 

Maandag 20 mei  

Vandaag is het tweede Pinksterdag, dus de BSO is gesloten.

 

Dinsdag 21 mei  

De eerste dag van de schoolweek en ook weer de eerste dag van de week bij Sportstuif. Gisteren heeft iedereen kunnen genieten van een vrije dag. Voor de kinderen van de Samenstroom was het nog een dag feest, want zij gingen op schoolreisje. Hierdoor waren de kinderen later uit school, maar voor Sportstuif geen probleem natuurlijk. Wij zijn erg flexibel en denken graag mee met de ouders hoe het ophalen dan gaat. Dus vandaag beginnen we iets later dan andere weken aan het sportprogramma van de middag. Helaas is het erg slecht weer vandaag en daarom hebben we ervoor gekozen om de activiteit steen-, papier-, schaarestafette binnen te doen. Gelukkig hebben we een grote ruimte en is dit ook mogelijk. 😊 We zijn allemaal lekker fanatiek en hebben het spel meerdere keren gedaan. Na het spel was het dus al snel tijd voor het koekje en werden de eerste kinderen ook alweer opgehaald.

   

 

Woensdag 22 mei  

Vandaag komt er een kindje bij ons proefdraaien, zodat hij Sportstuif alvast leert kennen. Net zoals andere dagen zijn we vandaag iets heel leuks gaan doen. We zijn namelijk naar de Handelse speeltuin geweest! Hier kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren, van de kabelbaan af, lekker voetballen en met de speeltoestellen spelen. We hebben ons erg goed vermaakt. Eenmaal terug op de BSO was te zien dat de kinderen het leuk hebben gehad, want ze waren allemaal erg moe. Gelukkig is er bij ons ook tijd voor ontspanning, dus hebben we de rest van de middag lekker rustig aan gedaan.

   

 

Donderdag 23 mei  

Vandaag hebben we iets meer kinderen dan gisteren, maar wel een hele leuke groep van verschillende leeftijden. De speeltuin is gisteren zo goed bevallen, dat we ervoor hebben gekozen om vandaag weer naar de Handelse speeltuin te gaan. Eerst wat fruit gegeten en ranja gedronken op de BSO en daarna snel in de auto om naar de speeltuin te gaan. Vandaag waren de kinderen vooral te vinden op het voetbalveldje, waar ze samen met andere kindjes lekker hebben gevoetbald. Maar ook werd er natuurlijk gebruik gemaakt van de kabelbaan en de speeltoestellen. Wat hebben we weer een leuke middag gehad bij Sportstuif!

   

 

Vrijdag 24 mei  

De laatste dag van de week alweer, wat is deze week weer voorbij gevlogen! Vandaag een iets rustigere dag dan gisteren, maar dat mag de pret niet drukken. Nadat we boterhammen hebben gegeten staat er in de middag iets heel leuks op het programma, wij gaan namelijk .... Bowlen! Dus na de lunch zijn we naar Niadomo gegaan om een potje te bowlen. Na verschillende potjes te hebben gedaan was het uurtje alweer voorbij en zijn we terug gegaan naar de BSO. Op de BSO hebben we eerst wat fruit gegeten en zijn we daarna even rustig gaan tekenen. Na het tekenen was het weer tijd voor een actievere activiteit, dus zijn we verstoppertje gaan doen. Juf Lisa doet uiteraard ook mee en kiest de beste verstopplekken uit. We hebben de dag afgesloten met een potje Vier op een rij, een super leuk en simpel spelletje. Nadat alle kinderen op zijn gehaald is de week bij Sportstuif weer voorbij en is het alweer tijd voor weekend. Fijn weekend allemaal!

   

 



Ons team

Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches