Onze 2 kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar de sportstuif.
Er werken allemaal lieve medewerkers die iedere week wel weer wat leuks bedacht hebben om met en voor de kinderen te doen.
Van spelen in de speeltuin - knutselen - spelletjes tot lekker genieten van een ijsje.

De Wit De Wit
5 /5
bij Google reviews

Slingertikkertje, Monkeytown en talentenjacht! Week 25 - 2024

De zomer begint bijna! Alleen aan het weer nog niet te merken helaas. Ook deze week helaas veel regen op de BSO, dus hebben we verschillende binnen activiteiten gedaan. Maar dit maakt het zeker niet minder leuk op de BSO, want zo zijn we bijvoorbeeld naar Monkeytown geweest en hebben we een talentenjacht gedaan. Benieuwd wat we nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder…

 

Maandag 17 juni 

Het is bijna zomer, maar daar is helaas niks van te merken. Vandaag weer een dag met veel regen. Dus zijn we helaas weer de hele middag binnen gebleven. Maar dit maakte het niet minder leuk, want hier kunnen we ook genoeg doen. Zo hebben we vandaag, op aanvraag van de kinderen, een talentenjacht gedaan. Iedereen mocht alleen of in een groepje een dans of toneelstukje opvoeren. Eerst iets bedenken, dan oefenen en dan de uitvoering. Zo waren er dans- en turnoptredens gemaakt. Het was een super leuke en creatieve middag bij Sportstuif!

   

 

Dinsdag 18 juni  

De middag begint, helaas, met stromende regen. Gelukkig kunnen wij de kinderen met de auto ophalen, dus kunnen ze lekker droog zitten. Op de BSO aangekomen zijn we meteen fruit gaan eten, want we hebben vandaag een keer een iets andere activiteit op de planning staan dan normaal. In verband met de regen én het EK, hebben we een voetbalwedstrijd op gezet op het grote scherm. Iedereen mocht kiezen of ze de wedstrijd gingen kijken óf dat ze iets anders gingen doen. De meeste kinderen vonden het leuk om de wedstrijd te kijken, maar andere kinderen kozen ervoor om een bordspelletje te doen of lekker rustig te tekenen. Óók dat kan gewoon bij Sportstuif! Het was dus een rustige middag, maar wel een hele leuke!

   

 

Woensdag 19 juni 

Vandaag is het weer in de middag gelukkig iets beter. En dat komt goed uit, want we hadden een leuk uitstapje op de planning staan. Vandaag was namelijk de open dag van Sportstuif Uden. En open dagen zijn bij ons juist altijd super leuk, want dat betekent dat er allemaal leuke spellen en springkussens te vinden zijn. Na het eten van onze boterhammen zijn we vertrokken naar Uden, om hier lekker te kunnen spelen. Er was zoveel te doen, dat de kinderen heel moe waren. De terugweg in de auto hebben ze allemaal even een dutje hebben gedaan, voor ons lekker rustig 😉. Eenmaal terug op de BSO mochten ze zelf nog even kiezen wat ze gingen doen, voordat ze weer opgehaald werden.

   

 

Donderdag 20 juni  

Gelukkig weer een beetje mooi weer vandaag, dus na het fruit eten gaan we lekker naar buiten! Hier mochten de kinderen eerst nog even vrij spelen, zodat ze al een deel van hun energie kwijt kunnen. Na het vrij spelen zijn we begonnen met de activiteiten. Vandaag hebben we voor twee tikspellen gekozen, omdat de kinderen dit altijd super leuk vinden. We zijn begonnen met slingertikkertje, daarna zijn we chinese muur tikkertje gaan doen. Twee tikspellen waarvan de meeste kinderen al weten hoe ze moeten, omdat ze dit op school ook regelmatig hebben gedaan. Iedereen kan met deze spellen op zijn eigen niveau meedoen, wat het juist super leuk maakt! Na de spellen mochten de kinderen zelf kiezen of ze binnen of buiten gingen spelen, veel bleven er buiten om te voetballen en sommige gingen naar binnen om lekker rustig te tekenen. We hebben een hele leuke en fijne middag gehad, eindelijk weer een keer lekker naar buiten zonder bang te zijn voor een regenbui.

   

 

Vrijdag 21 juni  

De laatste dag van de week en een lekker drukke. We hebben vandaag namelijk weer een kinderfeestje op de BSO. Helaas wederom slecht weer, en dat nog wel op de eerste dag van de Zomer… Gelukkig zijn wij erg flexibel en zijn we met het kinderfeestje uitgeweken naar sporthal Molenbroek. Hier hebben we knotshockey gedaan, lasergamen en voetballen. Ondertussen stond er voor de kinderen van de BSO ook een leuk uitstapje op het programma, zij zijn namelijk naar Monkeytown geweest! Hier hebben ze de hele middag lekker kunnen klimmen en klauteren. Ook hadden ze hier een voetbalveldje en een trampoline, dus dat maakt het nog extra leuk. Na een middag spelen was het toch weer tijd om terug naar de BSO te gaan, hier mochten ze nog even vrij spelen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan en te genieten van het weekend wat voor de deur staat!

   



Ons team

Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches