Het leuke aan Sportstuif is dat de kinderen de hele dag lekker actief bezig zijn. Elke dag hebben ze weer een leuke beweegactiviteit op de planning staan!

Maartje Maartje
5 /5
bij Google reviews

Speeltuinen, Vier op een rij en beat the card! Week 19 - 2024

De meivakantie is alweer voorbij, deze twee weken zijn voorbij gevlogen. Deze week moeten de kinderen weer naar school, maar het is een hele korte week met Hemelvaartsdag en een studiedag. Een week waarin we weer veel leuke spelletjes hebben gedaan en we nog een leuk uitstapje hebben gemaakt. Benieuwd wat we hebben gedaan? Lees dan snel verder... 

 

Maandag 6 mei

De vakantie is voorbij, dus de normale weken beginnen weer. Wij beginnen de week rustig met 3 kinderen die naar de BSO komen. Eenmaal op de BSO aangekomen hebben we nog even tijd om vrij te spelen voordat we beginnen met fruit eten. Het weer is heerlijk vandaag, dus zijn we vooral buiten te vinden. Vandaag mochten we dan ook buiten fruit eten! Na het fruit eten werden de activiteiten klaar gezet, vandaag stonden pionnendans en vier op een rij op het programma! Twee spellen die leuk zijn met een grote groep, maar óók met een klein groepje. We hebben ons goed vermaakt, na de activiteiten was het tijd voor een koekje en hebben we binnen nog wat spelletjes gedaan.

   

 

Dinsdag 7 mei

Ook vandaag weer een lekker zonnige dag. We zijn de dag begonnen met het ophalen van kinderen bij de Samenstroom, Pandelaar en ’t Einder. Daarna zijn we wederom lekker buiten fruit gaan eten met alle kinderen en hebben we daarna de activiteiten klaar gezet. We zijn begonnen met een gezamenlijk spel: Tik, tik, wie ben ik? Tikkertje. Na het gezamenlijke spel hebben we de groepen opgesplitst, ingedeeld op leeftijd. Met deze groepen hebben we Beat the card gespeeld en hoepelpong. We zijn lekker lang bezig geweest me de spellen en de kinderen waren allemaal super enthousiast! Daarna was het tijd voor het welverdiende koekje en toen werden de eerste kinderen alweer snel opgehaald.

   

 

Woensdag 8 mei

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuwe reeks peutergym, en niet 1 ronde, maar 2 rondes deze keer! Voor veel kindjes was het nog nieuw, dus erg spannend op het begin. Sommige kindjes hebben al een ronde mee gedaan en hebben dus al kennis gemaakt met Sportstuif. We hebben weer heel veel verschillende beweegvormen gedaan, zoals rollen, springen, rennen, kruipen en nog veel meer. Het was weer een leuke ochtend!

Na de ochtend was het tijd voor de BSO. Vandaag mochten we kinderen ophalen bij de Samenstroom. Omdat op woensdag de kinderen lekker vroeg uit zijn, mogen we bij ons altijd lunchen. Kinderen nemen dan zelf de lunch mee, dus we zijn altijd benieuwd wat ze deze week weer voor lekkers op hun boterham hebben. Hierna gingen we lekker naar buiten want het was heerlijk weer. We gingen op pad in Gemert en langs bij verschillende speeltuintjes in de wijk. Hier konden we van de glijbaan glijden en van de kabelbaan af! We hebben een super leuke middag beleefd.

   

 

Donderdag 9 mei 

Hemelvaartsdag, dus wij zijn vandaag gesloten.

 

Vrijdag 10 mei 

Voor alle scholen een studiedag vandaag. Voor veel ouders ook een vrije dag, dus er komen vandaag geen kinderen naar de BSO.



Ons team

Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches