Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5 /5
bij Google reviews

Verjaardag, Mijnenveld en Lieveheersbeesttikkertje! Week 22 - 2024

De maand vliegt voorbij, alweer de laatste week van mei. Zou het weer deze week eindelijk een keer mee zitten? Een ding dat zeker is, is dat we deze week weer heel veel leuke activiteiten hebben gedaan. Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder…

 

Maandag 27 mei  

Het weekend is weer voorbij, dat betekend weer lekker spelen bij Sportstuif. Vandaag mochten we kinderen ophalen bij de Samenstroom en bij ’t Einder. Bij terugkomst op de BSO hebben we deze keer geen fruit gegeten, maar hebben we een wafel versierd met slagroom en sprinkels. En dat mochten we niet zomaar, want juf Lisa was jarig! Dus om het te vieren hebben we voor juf Lisa gezongen en mochten we daarna de wafel versieren en lekker op eten. Helaas zat het weer niet zo mee vandaag, dus zijn we daarna binnen een spelletje gaan doen. We hebben het mijnenveld gedaan, een strategisch spel waarbij de kinderen goed op moeten letten en na moeten denken. Daarna konden we nog even vrij spelen en toen werden de kinderen alweer snel genoeg opgehaald. Juf Lisa heeft een leuke verjaardag gehad! 😊

   

 

Dinsdag 28 mei  

Dinsdag, de drukste dag van de week bij Sportstuif Gemert, maar dat vinden wij alleen maar gezellig! Omdat gisteren een rustige dag was, heeft juf Lisa vandaag nog een keer haar verjaardag gevierd. Na het fruit eten had ze een hele lekkere traktatie voor de kinderen. Ook vandaag hebben we nog een keer voor haar gezongen en mochten de kinderen vragen stellen over haar verjaardag. Daarna zijn we naar buiten gegaan en hebben we lieveheersbeesttikkertje gedaan. Helaas begon het daarna te regenen en moesten we onszelf weer naar binnen verplaatsen. Hier mochten de kinderen nog even vrij spelen totdat ze op werden gehaald.

   

 

Woensdag 29 mei  

De dag begint vroeg vandaag, want vandaag staat alweer de vierde les van de reeksen peutergym op het programma. Hierbij hebben de peuters weer verschillende beweegvormen geoefend, zoals klimmen, kruipen en koprollen, maar hebben ze ook geoefend met kleuren. Het was weer een fijne ochtend en nu weer door naar de middag. In de middag zijn we na de lunch bij Sportstuif Beek en donk op bezoek geweest hier zijn we door het slechte weer begonnen met een korte film en na de buien zijn we lekker buiten in de speeltuin gaan spelen. Hier konden we schommelen, op de wipwap en konden we klimmen. Ook hebben we nog een tikspelletje gedaan en toen was het alweer tijd om terug naar Gemert te gaan. Hier hebben we nog een knutselactiviteit gedaan, we hebben een hele mooie handbloem gemaakt. Ondanks de regen was het weer een super leuke dag!

   

 

Donderdag 30 mei 

Helaas ook vandaag weer een dag met veel regen… Maar dat weerhoudt ons er niet van om er een super leuke middag van te maken. Na terugkomst op de BSO was er nog even tijd om vrij te spelen, kinderen hebben toen binnen geknutseld, getekend, spelletjes gedaan of even lekker rustig een boekje gelezen. Hierna gingen we fruit eten en daarna was het gelukkig grotendeels droog. We zijn naar buiten gegaan en hebben hier eilandtikkertje gedaan. Er was 1 tikker en iedereen had een eigen ‘’eilandje’’, op één kindje na. Dit kindje moest naar een eiland rennen en vervolgens moest het kindje wat op dat eilandje stond weer een ander eilandje zoeken. De tikker mocht de kinderen die niet op een eilandje stonden in de tussentijd tikken. Ben je getikt? Dan ben jij de tikker. Een super leuk spel, waarbij de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Na het spelletje was het koekjestijd en daarna mochten de kinderen nog vrij spelen, totdat ze op werden gehaald.

   

 

Vrijdag 31 mei  

De laatste dag van de week, maar wel een leuke en drukke dag. Vandaag hebben we 4 kinderen op de BSO, dat betekent dat het steeds iets drukker wordt bij Sportstuif. Maar dat was niet het enige, we hadden namelijk ook een kinderfeestje vandaag! Lisa ging met de kinderen van de BSO op uitstapje naar de speeltuin in Handel en Marieke bleef op de BSO om het kinderfeestje te vieren met de kinderen. Bij het kinderfeestje hebben we trefbal, voetbal en lasergamen gedaan, drie super leuke activiteiten. En in de speeltuin hebben de kinderen lekker kunnen voetballen, klimmen en klauteren en van de kabelbaan af kunnen gaan. Bij terugkomst zag het lasergamen er zo leuk aan, dat we met de BSO kinderen ook nog een potje hebben gedaan. Het was een drukke, maar hele leuke vrijdag!

   



Ons team

Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Marieke Verbakel Vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches