Onze Jongens gaan met veel plezier iedere week naar Sportstuif. De kinderen zijn altijd erg enthousiast. Er is veel mogelijk en veel flexibiliteit. Ontzettend lieve medewerkers ook! Er worden leuke activiteiten georganiseerd en ook veel leuke sportieve spellen gedaan, waarbij genoeg afwisseling is.

Bianca Lammers Bianca Lammers
5 /5
bij Google reviews

De open dagen zijn succesvol verlopen - Week 17-2023

Maandag

Vandaag stond de eerste open dag op de planning met een ochtendblok van 9.00 uur tot 11.30 uur en een middagblok van 14.00 uur tot 16.30 uur. Wij waren deze ochtend al vroeg aanwezig om alles klaar te zetten. Door het slechte weer moesten we onze activiteiten helaas wat aanpassen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. We hebben vandaag met veel families kunnen kennismaken. De kinderen konden onder de overkapping KanJam doen of een spelletje in de kantine. Daarbij was er voor de ouders/verzorgers ruimte om vragen te stellen over Sportstuif en andere zaken. In de middag was het gelukkig gestopt met regenen, waardoor we het springkussen konden opzetten. Dat vonden de kinderen natuurlijk erg leuk. Dit was een geslaagde eerste dag!

 

 

Dinsdag

Ook vandaag hadden we weer twee blokken op het programma staan. Het zou vandaag iets rustiger worden dan de andere twee dagen, maar desondanks zijn er een aantal families geweest die lekker buiten hebben gespeeld en hun vragen aan ons konden stellen. Er werd gevoetbald, op het springkussen gespeeld, KanJam gedaan, speedminton gespeeld en er werden nog de nodige andere spellen gespeeld. Ook deze dag was zeker geslaagd!

 

 

Woensdag

De laatste open dag stond vandaag alweer op het programma. De eerste twee open dagen zijn voorbij gevlogen en vandaag zou het ook nog eens een erg drukke dag worden. Tijdens het ochtend- en middagblok zijn er veel families langsgekomen om lekker mee te doen met de activiteiten en nog wat vragen te stellen. Ook vandaag werd er gevoetbald, KanJam gespeeld, speedminton gedaan en verschillende andere spelletjes gespeeld. Echter was het springkussen toch echt het meest in trek. Een ballon of een bal erbij op het springkussen vonden de oudere kinderen een leuke toevoeging. Daarna was het nog tijd om alle gegevens te verwerken. De afgelopen dagen zijn er veel intakeformulieren naar jullie opgestuurd en zijn er al veel contracten verstuurd. Hier worden wij natuurlijk erg blij van!

 

 

Donderdag

Koningsdag stond op het programma en ook daar hadden wij erg veel zin in! We mochten namelijk meedoen met een activiteit bij de korfbalvereniging in Heeze. Kinderen konden bij ons terecht voor een potje voetbal op twee goaltjes of voor een super toffe beweegbingo. Bij het voetbal konden de kinderen een potje tegen en/of met ons spelen, waarbij je won als je als eerste drie goals had gemaakt. Bij de beweegbingo moest je met jouw bingokaart op zoek naar kaartjes die over het hele veld verstopt waren. Wanneer je een kaartje had gevonden, moest je het nummer van het kaartje opschrijven op de bingokaart. Als je ze allemaal had gevonden, gingen wij controleren of het een geldige bingo was. Om onze activiteit af te sluiten konden de kinderen nog een spekje pakken in de kleuren rood-wit-blauw. Super leuk dat we veel bekende gezichten voorbij hebben zien komen en om kennis te maken met nieuwe families. Het was voor ons en voor iedereen die aanwezig was tijdens Koningsdag in Heeze een super leuke dag!

 

 

 

Vrijdag

De laatste dag van de week was het tijd om alle berichtjes die zijn binnengekomen te beantwoorden. Daarnaast zijn er nog de nodige administratieve taken verricht. Volgende week komen de eerste kinderen al en daar worden wij super blij van. Veel kinderen gaan in de komende tijd van start bij ons en wij kunnen niet wachten om lekker sportief bezig te zijn met jullie!

 

Tot volgende week!



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches